Ostalo > Svijet računala i mobitela

mis se pali i gasi

(1/3) > >>

JogFromYamaha:
u zadnjih tri mjeseca imam problem s misem ali vec vjerujem da je problem u novoj maticnoj

znaci ono sto se desava je da se random gasi mis
cujes zvuk kak se unplaga usb i vise mis nema struje ugasen je, ja ga istekam i ustekam mis radi i ponovi se opet nekad je sve ok cijeli dan nekad zeza 5 puta u satu
stavim isti mis na bilokoji kompjuter ukuci i uvjek sve radi odlicno

dali je imao tko takav problem jer vec sumljam u maticnu da nesto s njom ne stima

mis je logitech g5

bjelaa:
ja sam imao problem sa mx518 al meni se sj#bo kabel na ulazu u mis pa mi je gubio kontakt kad bi malo trznuo ili tucnuo od stol pa sam ga rastavio i namjestio malo kabel unutra uvukao sa zicom i dobar,a tebi ako radi na drugim kompjuterima normalno znaci nie problem u misu nego valjda u maticnoj

anabellas:
imo sam ja takav problem s roccat kone-om
svako malo se zgasi pa proradi kad se opet usteka
sad imam sharkoon fireglider i nije se to dogodilo niti jednom, vjerojatno je u misu problem

Pulss:
Sumnjam da je to do misa, ako imas na front panelu onda probaj tu jer ne idu preko istih.
Salji logitechu na support da imas problema.. Nebi bia prvi koji je dobia novi mis bez obzira sta nemas garanciju..

JogFromYamaha:
neznam cudno mi je kaj mogu raditi na drugom kompjuteru cijeli dan i nikad se nece desiti
a kod ovog stolnog kompa se desava i odotraga i naprijed
hm...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju