Sportski kutak > Sve vezano za utrke
sezona 2015
Shokre.:
--- Citat: walkay - 19 Ožujak, 2015, 15:29:12 ---SHOKRE, bilo bi nam drago da se pojavis na nekoj trci, pa da se upoznamo, ne znam odakle si, ali budemo vozili svugdje pa eto da nam ispricas kako je to bilo jos onda! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
inače sam iz zg, eventualno marof mozda, ostale su mi sve predaleko da bi išao čisto radi zabave gledati.
dapeče, dobrih starih vremena se uvijek rado sjetim..
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
marko_85:
--- Citat: D3n1 - 18 Ožujak, 2015, 22:10:19 ---
--- Citat: walkay - 18 Ožujak, 2015, 21:55:45 ---Nisam ljut, ne sekiraj se Marko, Brko i ja smo tu da nas pobjedis! :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
sa fuserskim slozenim skuterom ne moze nas pobijediti ;D
--- Kraj citata ---
Brksone to bumo jos vidili :happy3: :happy3:
walkay:
SHOKRE, lijepe su slike! :icon_thumright: Sto se tice organizacije i sve oko HMS-a, ja sam sretan sto mogu voziti skuter utrke, mozda jednoga dana bude bolje.
Shokre.:
--- Citat: walkay - 19 Ožujak, 2015, 17:54:18 ---SHOKRE, lijepe su slike! :icon_thumright: Sto se tice organizacije i sve oko HMS-a, ja sam sretan sto mogu voziti skuter utrke, mozda jednoga dana bude bolje.
--- Kraj citata ---
i ja sam počeo sa skuterima ,odnosno prvi motor mi je bio piaggio NTT, i to sad kad gledam slike sa čime sam počeo, smijem se :)
nakon 3 god skutera,prešao sam u Supermoto, klasa amater,i mogu ti reć da sam se preporodio u odnosu na klasu 70 sto se financija tiče.
f-racing:
Šteta zbog najboljih utrka u sezoni. Ostaju nam gradske (svaka im čast; publika, fight po gradu), Pula i Osijek su super ali jurnjava po Marofu je ipak no1. Ipak je dobro dok je toga ikako, s obzirom na to u kakvim vremenima živimo :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju