Sportski kutak > Sve vezano za utrke

sezona 2015

<< < (8/13) > >>

walkay:
Nisam ljut, ne sekiraj se Marko, Brko i ja smo tu da nas pobjedis!  :icon_tongue:

D3n1:

--- Citat: walkay - 18 Ožujak, 2015, 21:55:45 ---Nisam ljut, ne sekiraj se Marko, Brko i ja smo tu da nas pobjedis!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
sa fuserskim slozenim skuterom ne moze nas pobijediti ;D

Shokre.:
dečki moji čitam ovo i sjećam se kak je bilo tamo davne 06/07 dok nas je  na startu u klasi 70 bilo 14, 15 a od toga 10-ak zipova sp i onda vidim kakva je situacija sada, pa to je sve žali bože vremena i truda i bacanje novaca .  :sad3:  :notworthy: se svima vama koji imate volje i želje vozit i spremat se za sezonu a i dalje vidim da je potpora iz HMS-a i ozbiljnost organizacija utrka ravna 0.
a ovo preko foruma pitanja ko će vozit i na čemu, također ću samo reć da oni koji budu vozili voze tako i tako,a ovi koji imaju velike planove i pričaju naveliko o tome, takvi su rijetko kad došli i odpeljali pokoji krug, uvijek im se nešto u zadnji čas kao ispriječilo.
tolko od mene, al opet tko sam ja da komentiram današnju mladež, ja sam već za penziju :P

walkay:
SHOKRE, bilo bi nam drago da se pojavis na nekoj trci, pa da se upoznamo, ne znam odakle si, ali budemo vozili svugdje pa eto da nam ispricas kako je to bilo jos onda!  :icon_thumright:

fleky911:

--- Citat: nidjo180sp - 16 Ožujak, 2015, 23:48:02 ---
--- Citat: zvonkec92 - 16 Ožujak, 2015, 23:03:12 ---dobro kolko vas bude u VT u 50 klasi?  nebum valjda ja sam?

--- Kraj citata ---

kolko znam,dvojica iz kz se spremaju vozit ph u 50,a jel planiraju doc u vt,to ne znam..

--- Kraj citata ---

bit će ti moja bivša cura u 50.  ;D osim ako joj se ne poklopi sa datumom svadbe  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju