Sportski kutak > Sve vezano za utrke

sezona 2015

<< < (7/13) > >>

Misak:
Bude u virovitici sigurno ali van PH, a bude i drugdje ali u sklopu PH.

nidjo180sp:

--- Citat: suni - 17 Ožujak, 2015, 16:36:45 ---Ja se nadam da cu u osmom doc u kz i odvozit 50 al sad bumo vidli trebam sklepat neki krs

--- Kraj citata ---

krizevci su ti 27.i 28.06,a ne u osmom..

--- Citat: zvonkec92 - 17 Ožujak, 2015, 18:28:39 ---nego mene zanima jel bude opet negdje tomos klasa? imam dobar setap za trke

--- Kraj citata ---

http://www.hms-moto.hr/images/stories/KALENDAR-Oldtimeri/2015/Bilten_OMU_br.1.-2015_kalendar.pdf

svi voze,svi imaju jebene setupove,6 skutera doma,12 aviona,a kad dode vrijeme za spremit se na utrku 2-3 dana prije nekim cudom se nekaj dogodi,zacvikalo svih 6,stari mi sere,brat mi neda skut,kum ima rodendan,krstitke,slupal stari auto i ostale price..u redu je internet trkaci..ako neko stvarno misli vozit sezonu,onda bi se barem trebal potrudit pronac kalendar klase koju misli vozit,sredina 3. mj. je,da ste se poceli pripremat vec je kasno..

zvonkec92:
mene zanima samo virovitica i nikaj drugo tak da se nisam ni trudil trazit kalendar nit se kuzim u to...

walkay:
Tko hoce taj ce voziti i doci ce na trku, mislim da nema smisla vise pricat o tome. Za Viroviticu cemo otvoriti novu temu, i biti ce u 8. mjesecu.

marko_85:

--- Citat: walkay - 18 Ožujak, 2015, 17:05:04 ---Tko hoce taj ce voziti i doci ce na trku, mislim da nema smisla vise pricat o tome. Za Viroviticu cemo otvoriti novu temu, i biti ce u 8. mjesecu.

--- Kraj citata ---

sta si ljut zolt

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju