Općenito > Generalno o skuterima
kaciga glavu cuva (sinoc, sudar u zadru)...
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 10 Rujan, 2008, 23:06:46 ---Oduvijek me nisu privlacili motori niti bilo sto drugo jace od 50ccm.
--- Kraj citata ---
A zasto onda vozis cijelih 18ccm vise od toga? ;D
..::IVKULJA::..:
baotijaner je najbolji skuter... neku vecer kod nas,frend autom dernio baotijana,lik prelazio pjesacki na motoru pijan i sa onom rudarskom kacigom,i ovaj ga sa 120 bez kocenja pokupi....to je bio sou na sta taj skut licio,prepolovljen,maske u tisucu komadica,vile nikad nisam vidio tako smotane itd...al ima i dobra strana,totalna steta 3000kn :) naravno decku na njemu nista nije bilo lol
Toyota Jarun:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 11 Rujan, 2008, 02:36:35 ---baotijaner je najbolji skuter... neku vecer kod nas,frend autom dernio baotijana,lik prelazio pjesacki na motoru pijan i sa onom rudarskom kacigom,i ovaj ga sa 120 bez kocenja pokupi....to je bio sou na sta taj skut licio,prepolovljen,maske u tisucu komadica,vile nikad nisam vidio tako smotane itd...al ima i dobra strana,totalna steta 3000kn :) naravno decku na njemu nista nije bilo lol
--- Kraj citata ---
Svi znamo da Bog cuva pijance!!! :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Kenny:
Meni je kaciga glavu sacuvala prije mjesec dana:
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Rujan, 2008, 00:02:56 ---
--- Citat: SlowRider - 10 Rujan, 2008, 23:06:46 ---Oduvijek me nisu privlacili motori niti bilo sto drugo jace od 50ccm.
--- Kraj citata ---
A zasto onda vozis cijelih 18ccm vise od toga? ;D
--- Kraj citata ---
Jer je mala tablica iza. ;D sasvim dovoljno za grad.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju