Općenito > Generalno o skuterima
kaciga glavu cuva (sinoc, sudar u zadru)...
dino_sk:
uuu jebeno je nastrado ...nema bez kacige nikud ::) ::) i obavezno zakopčana
smigl:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 11 Rujan, 2008, 02:36:35 ---baotijaner je najbolji skuter... neku vecer kod nas,frend autom dernio baotijana,lik prelazio pjesacki na motoru pijan i sa onom rudarskom kacigom,i ovaj ga sa 120 bez kocenja pokupi....to je bio sou na sta taj skut licio,prepolovljen,maske u tisucu komadica,vile nikad nisam vidio tako smotane itd...al ima i dobra strana,totalna steta 3000kn :) naravno decku na njemu nista nije bilo lol
--- Kraj citata ---
120 bez kocenja? jesi ti stvarno toliko lud da povjerujes u to? ovo ne da je prica godine nego moras biti totalni idiot da pomislis da je to istina. udarac bi bio toliko jak da bi mu smrskao sve kosti i ubio ga na licu mjesta.
dino gp1:
--- Citat: smigl - 11 Rujan, 2008, 14:39:00 ---
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 11 Rujan, 2008, 02:36:35 ---baotijaner je najbolji skuter... neku vecer kod nas,frend autom dernio baotijana,lik prelazio pjesacki na motoru pijan i sa onom rudarskom kacigom,i ovaj ga sa 120 bez kocenja pokupi....to je bio sou na sta taj skut licio,prepolovljen,maske u tisucu komadica,vile nikad nisam vidio tako smotane itd...al ima i dobra strana,totalna steta 3000kn :) naravno decku na njemu nista nije bilo lol
--- Kraj citata ---
120 bez kocenja? jesi ti stvarno toliko lud da povjerujes u to? ovo ne da je prica godine nego moras biti totalni idiot da pomislis da je to istina. udarac bi bio toliko jak da bi mu smrskao sve kosti i ubio ga na licu mjesta.
--- Kraj citata ---
Odletio bi na mjesec a ne da mu nije bilo ništa!
Antares:
baš sam mislio nešto slično komentirat, ali svakakve maštarije sam pročitao na forumu pa reko ne želim da se mene još napadne na kraju...
ugl... tih 120kmh mozda ako je vozač odostraga gurao motor, a auto pogodio prednju gumu...
dam1r:
nemojte se igrat.. jaran mi jutros pao s motora i slomio nos.. pokusavaju zaustavit krv i tesko im ide.. al et.. bit ce sve u redu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju