Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 300ie by 209
209:
Taj polini ima bolji klip jos iz doba 209 cilindara tako da je to vec stara prica pa se isto to samo preslikalo i na ovaj ''300'' kit. Te stvari od polinija nekako nemam bas zelju uzimat jer u HR je zastupnistvo nikakvo potrosni materijal nula. Oces klizaci, dihtunzi ovo ono, nedo bog da nesto podje po zlu dio cu kupit nikad.
Sto se tice Polini variomata, imao sam ga davno na vxr-u 209 i prezadovoljan sam. Puno mi je bolji bio tada od Malosija po razvijanju snage i kvaliteti koju maslosi jos nije dostigao nazalost.
nikola.dragicevic8:
Sto se tice Polini variomata na 300 ccm mogu komentirat samo konkretno na nexu 300.Kako funkcionira na vxru sa 300 ie mašinom i sličnim kombinacijama nemam pojma kao što većina vas nema pojma kako funkionira na mom skuteru ( bez uvrede ikome ) Znači ubacio sam ga skupa sa novim remenom i komplet novim kumplungom. Probao sam sa 3 seta rolica, sve po preporukama i nisam bio zadovoljan. U prevodu, u startu je jači al nakon 80 km/h se samo dere i ne ide. Centralnu nisam probo nista osim nove serijske, u planu mi je probat sa polini plavom pa cu vidit ima li razlike. Eto toliko od mene :hello:
SF2 Freak:
Rambla by by :icon_tongue:. a za SP mogu rec samo da je daleko preuvelican. 300ie ga samelje u svakom režimu
Speedhunter:
Najvjv te centralni zeza :/
209:
--- Citat: nikola.dragicevic8 - 23 Veljača, 2016, 13:37:55 ---Sto se tice Polini variomata na 300 ccm mogu komentirat samo konkretno na nexu 300.Kako funkcionira na vxru sa 300 ie mašinom i sličnim kombinacijama nemam pojma kao što većina vas nema pojma kako funkionira na mom skuteru ( bez uvrede ikome ) Znači ubacio sam ga skupa sa novim remenom i komplet novim kumplungom. Probao sam sa 3 seta rolica, sve po preporukama i nisam bio zadovoljan. U prevodu, u startu je jači al nakon 80 km/h se samo dere i ne ide. Centralnu nisam probo nista osim nove serijske, u planu mi je probat sa polini plavom pa cu vidit ima li razlike. Eto toliko od mene :hello:
--- Kraj citata ---
Sam si si dao odgovor sto i zasto nisi dobio 100% efikasnost. Meni je svaki skuter sa Polinijem recimo dobio u krajnjoj brzini sto sa malosijem primjerice nije slucaj.
Da li si imao serijski remen ili Polini/Malossi ? Da li si 100% siguran da je remen bio za 300 a ne za 125 jer oba voze ali drukcije se ponasa skuter sa njima ( ne kazem da si ti krivo kupio nego su ti mozda krivo dali ). Dakle sto kombinacija ..
Naravno ja sam imao plavi polini centralni feder u svakom setu. Rolice sam imao one koje su mi najbolje odgovarale na kojem skuteru ali ne nuzno one koje su dosle u setu jer sam na skuteru imao i druge stvari koje su zahtjevale i drugi setup rolica.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju