Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 300ie by 209

<< < (17/53) > >>

209:

--- Citat: Speedhunter - 23 Veljača, 2016, 01:00:55 ---Runner 300 i jos ktome injektor(znaci hvata gas 3 puta bolje nego karb ma kako god ga ovaj postelo i sa kakvim god lamelicama se trko) ce pojest sp180. A ako cemo pricat o tuningu. Onda prvo pogledajte video od malossija di full 218 kit radi 26 konja. A onda pogledajte ove dve nove inovacije za quasar 300 masine. Kolko god nabrijes 4t uvjek ce trajat duplo od cvaje.

Ne vidim sta je tu off ako je vezano za njegovu temu

http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=po&id=160222
http://www.polini.com/catalogo/en/risultato.php?op=po&id=160218

--- Kraj citata ---

Ovo sa klip nije neka novina. Malosi ima isto 75.5 klip i bregastu tako da je to tu negdje.

Sto se tice polini novog variomata i remenice vidio sam to i zainteresirao se ali mi je krivo sto se bojim da mi onda malossi torq nebi mozda isao uz to ( planiram ga staviti ) jer kao je radjen za malossi variomat. Mozda sam u krivu mozda nisam. Neda mi se kupovat taj polini set da bi to isprobao.

U svakom slucaju dobra kombinacija iako sam ja kupio nov malossi variomat ostat cu pri jednom brandu kad se radi o prijenosu, necu toliko kombinirati bar ne ove vitalne dijelove.

--- Citat: Tomi_ZG - 23 Veljača, 2016, 08:35:52 ---Ma dobro izgleda previše picajzliraš te plastike,ovak ne odaje dojam turpije,još stavi vx oznake iz zajebancije.
Jel se osjeti na toj mašini variomat? Pitam jer među forumskom ekipom kruže kafanske priče da 300 ide isto sa originalnim i aftermarket variom.

--- Kraj citata ---

A ne picajzlim oko plastika nego moj svaki runner mora izgledati sto je moguce bolje ( da ne kazem tip top ) tako da si gurno necu biti zaodovljan sa blatobranom koji je farban sprejem itd. Sada u testnoj fazi me zaboli, gledaj mi sic i ostalo. Zesci promasaj ali to je za test samo.

Ne osjeti se variomat ? Na koju foru bi onda suvozac i ja na vxr-u namazali beverlija 250 koji je bio solo ?

Tomi_ZG:
Ja znam sve,samo nekolicina ljudi tvrdi da ide isto,vrti se bez veze i dreči,a nema pomaka na bolje,ima momenta pa mu ne treba drugi vario i sl.

209:
Sa Multivarom se dobiju dva seta rolica. 15 i 16 grama za pocetak.

Kakav im je remen ? Ubijen serijski, novi serijski, kevlar ?

Mislim mozemo do sutra sa ovim natezanjima. Vec i vrapci na grani znaju da se sa variomatom dobije na svakom skuteru samo je pitanje koliko a to moze i nemora ovisiti o drugim faktorima.

aprilija.sportci:
Dođe mi da prvi pokusam i otkrijem rezultate speedcontrola,ali sta ako bude gore a od ovoga nemoze bolje

steeef:
najvise pricaju te kafanske price teorija i topkovnica tjuneri  koi variomat za 250-300 nisu ni vidli a kamoli stavili i probali..
treba se poigrat pa se dobije..

kaj se tice ovog polini kita za 300,nije stvar sirine klipa nego visine cela pa se digne kompresija,a ova polini bregasta vise otvori ventile neg malossieva..plus to jos i powercomander da pusti vise goriva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju