prije par dana stavio sam bio post na forumu da mi je auspuh izgorio i da ronda...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,87853.0.htmldanas sam ga promijenio i stavio auspuh od sp180 te lakse rolice... motor radi puno mirnije, tise i sto je najvaznije, auspuh vise ne zvecka! ALI! jos uvijek nesto ronda na masini a ne znam sto... mislio sam da ce se problem otkloniti sa drugim auspuhom, ali nije! raskopao sam ventilator, sve je u redu... nema lufta na lezaju radilice i kuplunga... sta je najgore, malo ronda, pa prestane, pa onda opet ronda, pa prestane! motor najnormalnije vuce, ne gusi ni na kojoj brzini, normalno pali...
lud sam vise! snimio sam ga mobitelom danas i stavio na jubito, lose se cuje jer je mikorofon u kur*u kolko god je slika dobra, ali na 18, 19 sekundi se bas lijepo cisto cuje kako zarosta! ima li netko mozda pojma sto bi to moglo biti? kum mi je rekao da bi to mogao remen rostati... makar sam danas gledao po variomatu, kuplungu, remenu, sve je kao da je iz ducana na motoru!
motor i dalje pun kufer trosi (oko 8 litara) - isto sam mislio da ce se barem malo smanjiti sa stavljanjem boljeg auspuha (citaj ne sjebanog), ali nije... ali, danas dok sam mijenjao rolice vidio sam da skuter ima malossijev crveni filter, i to je jedini ne serijski dio na njemu (osim auspuha od sp-a)... je li moguce da zbog njega cucla tolko goriva...?
zahvaljujem se jos jednom na svim informacijama!