Općenito > Trgovine

Gdje kupiti dobar akumulator?

<< < (2/4) > >>

SlowRider:

--- Citat: gigo_sf2 - 16 Rujan, 2008, 18:05:09 ---ja kupio ..platio 200kn..aku je odlican..uzeo sam jedan amper jaci

--- Kraj citata ---

I ja sam za 5Ah jaci pa se ponasa kao baterija za mp3 player

2TDottore:

--- Citat: SlowRider - 16 Rujan, 2008, 18:29:26 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 16 Rujan, 2008, 18:05:09 ---ja kupio ..platio 200kn..aku je odlican..uzeo sam jedan amper jaci

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

naravno kad je kineski. :laughing7:Uzmi akumulator u berenu i neces sigurno imar takvih problema jer sam ih ja uzeo za sebe 2 i za poznanike i frendove jos bar 5 komada i nitko nema problema s njima.

stark1:

--- Citat: SlowRider - 16 Rujan, 2008, 18:29:26 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
nikad problema snjim..bio i zimi u skuteru

vktr:
evo danas i ja bio u berenu, baš je ljubazan čovjek, prvo mi je provjeril stari akumulator da se vidi jel se da kaj napravit iz toga, pa niš pa mi je novi dal i pomogel mi je ugradit dal mi je šmirgla da kleme pošmirglam sve mi je pomogo, super sve 5, sad će vrijeme pokazat jel dobro to ili ne, ali mogu vam reć da  s punim akumulatorom za razliku od praznog skuter puno bolje starta  :toothy10:  .
jedino mi je nešto reko da je na granici , nešto smo mjerili u leru s akumualtora ima 12.6v a trebalo bi kao 13, pa ne znam sad to oćel bit problem ili šta, malo sam i digo lergas pa opet ništa, ali vidit ćemo

3alfa3:

--- Citat: vktr - 17 Rujan, 2008, 01:02:17 ---nešto smo mjerili u leru s akumualtora ima 12.6v a trebalo bi kao 13, pa ne znam sad to oćel bit problem ili šta, malo sam i digo lergas pa opet ništa, ali vidit ćemo

--- Kraj citata ---

Mjeri na 3000-4000+ okretaja pa vidi. Ako je i dalje 12.6V onda nemas punjenje akumulatora i trebao bi onda to sredit jer ce ovaj aku brzo riknut ako ga se ne puni u voznji.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju