Općenito > Trgovine
Gdje kupiti dobar akumulator?
vktr:
Punjenje akumulatora imam ali je valjda slabo, daval sam i gasa malo(ne do kraja) pa opet ni prešlo 12.8.
A u k. opet problemi, pa kak sad, ovaj bivši aku je radio dok ga nisam potrošio s vjerojatno nekim kratkim spojem preko noći.
Također je isti taj nakon pol sata vožnje jučer opet vrtil anlaser i zapalio je skut, ali ipak sam uzo novi (valjda uzalud) ??
I kaj sad da radim?? Kaj je moguće da alternator krepa na pola, jer on sigurno radi..ali kako?? Ili je ovo neki napredni problem.
vktr:
--- Citat: vktr - 17 Rujan, 2008, 08:14:14 ---Punjenje akumulatora imam ali je valjda slabo, daval sam i gasa malo(ne do kraja) pa opet ni prešlo 12.8.
A u k. opet problemi, pa kak sad, ovaj bivši aku je radio dok ga nisam potrošio s vjerojatno nekim kratkim spojem preko noći.
I radio je tako godinama...
Također je isti taj nakon pol sata vožnje jučer opet vrtil anlaser i zapalio je skut, ali ipak sam uzo novi (valjda uzalud) ??
I kaj sad da radim?? Kaj je moguće da alternator krepa na pola, jer on sigurno radi..ali kako?? Ili je ovo neki napredni problem.
--- Kraj citata ---
2TDottore:
namotaji ili rade ili ne rade.Cim ti se ne puni akumulator pod laganim gasom to ti je regler otiso i tocka.Nema tu nikakve kemije.promijeni regler ili ces opet ubrzo morat mijenjat akumulator
vktr:
Ej ljudi, ne znam šta je ovo, valjda treba kiselini vremena da se prilagodi ili šta ja znam uglavnom to mi je taj lik tamo mjerio kad smo stavili akumulator sa svježe stavljenom kiselinom, čim smo stavili to, e i danas, ja idem mjerit, ugašen skut akumulator 12.6, upalim skut i u leru 13.5-13.8 dajem gasa skače i preko 14, 14.5
Jel to znači da je sve ok onda sad?
3alfa3:
--- Citat: vktr - 17 Rujan, 2008, 17:41:07 ---ugašen skut akumulator 12.6, upalim skut i u leru 13.5-13.8 dajem gasa skače i preko 14, 14.5
Jel to znači da je sve ok onda sad?
--- Kraj citata ---
da
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju