Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Trikovi u vezi stunta na zadnji
YamahaSpy:
Sfreak lijepo si objasnio. ja sam isto probao dic na zadnji sym jet.... To ne da je tesko nego ono... trebalo mi je nekih 15min da ga dignem, a kada je iza onda super ide. Probo sam jos baotiana to nemrem dic ::), a moja Yamahica Spy leti na zadnji ko blesava. Prvo sam vjezbo sa nogama dole sjedio sam na onom"spojleru" iza, a onda sam odrezo blatobran i sa nogama gore poceo vozit. Sada je malo nakitana ma ide jos lakse, samo sto sam se prvi put skoro prevario kako leti iza pa sam skoro hopsa... Sada trenutno vjezbam krugove tako da stojim na skutu jer sa jednom nogom znam. I jos se vjezbam bez gasa vozit u vagi preko igralista i bez zadnje kocnice samo dodavanje gasa. Taj skut ima 90-tak kg, al to je tak lagano za dic. Stav prema njemu kada se naucis ti je koda drzis bicikl u rukama, ude ti u krv :)
sfreak:
--- Citat: YamahaSpy - 09 Rujan, 2008, 23:40:59 ---Sfreak lijepo si objasnio. ja sam isto probao dic na zadnji sym jet.... To ne da je tesko nego ono... trebalo mi je nekih 15min da ga dignem, a kada je iza onda super ide. Probo sam jos baotiana to nemrem dic ::), a moja Yamahica Spy leti na zadnji ko blesava. Prvo sam vjezbo sa nogama dole sjedio sam na onom"spojleru" iza, a onda sam odrezo blatobran i sa nogama gore poceo vozit. Sada je malo nakitana ma ide jos lakse, samo sto sam se prvi put skoro prevario kako leti iza pa sam skoro hopsa... Sada trenutno vjezbam krugove tako da stojim na skutu jer sa jednom nogom znam. I jos se vjezbam bez gasa vozit u vagi preko igralista i bez zadnje kocnice samo dodavanje gasa. Taj skut ima 90-tak kg, al to je tak lagano za dic. Stav prema njemu kada se naucis ti je koda drzis bicikl u rukama, ude ti u krv :)
--- Kraj citata ---
ja sam pokusavao brijem pola sata, zile su mi iskocile...naj#bo sam mu se majke...ali stvarno kad dodje u vagu, prejebeno se vozi...baotian ide 100x lakse nego taj SYM...samo baotiana jebe zadnja kocnica pa sam skoro preletio...treba ju samo dobro stegnut...
to mi je sljedece cim napravim skut...
pazi na dodavanje gasa...nakitan je skut, mogao bi te sjebat samo tako...druga stvar je serijala, jos sam se cudio kako je to lagano bez kocnice...ali ipak i tu se lako mogu sjebat jer nema kocenja masinom ko 4t
di si ti nasao 90kg...77kg je prazan, 6,5l benge...ima max 85kg...a to je puno...5kg znaci mnogo...
te-te-ac:
bez muke nema nauke - zato mrš na poligon,parking,itd... i vjezbat - potom snimit i stavit vamo - sve jasno
:icon_tongue:
ostala slova su nepotrebna ...
YamahaSpy:
85??? Bas me zanima sta pise u papirima za koje neznam jer postoje jos. Al bas cu pogledat.
RimSo:
Je..čekam da namontiram sve na scoot i naravno idem da vježbam.. :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju