Ostalo > Razne offtopic teme :)

Neobux pomoč :(

<< < (3/4) > >>

balicdim:
imao sam dosta aktivnih referala, od rentanih se nemože preživit

zvonkec92:
evo dobio sam sve novce na paypal

http://prntscr.com/5q3phn

kaj sad dokle to tu može stajat i kak se to sad prebaci na račun? jel da sad kupim nekaj sa ebaya jel bi skinulo to kaje u balanceu ili sa mog računa?

mario.palesic:
Ja sam koristio neobux prije 4godine zaradio sam nekih 700€ stime,da,sam ulozio na pocetku 100€ puno love ti ode kad moras kupovati pakete. I onda njih pola ne klika savijet kad ti najbolje ide odustani pocet ces puno ulagati i veci su gubici ..........i morate klikati sama sa racunala nikakvi pametni uredaje ne priznaju

zvonkec92:

--- Citat: mario.palesic - 08 Siječanj, 2015, 23:37:01 ---Ja sam koristio neobux prije 4godine zaradio sam nekih 700€ stime,da,sam ulozio na pocetku 100€ puno love ti ode kad moras kupovati pakete. I onda njih pola ne klika savijet kad ti najbolje ide odustani pocet ces puno ulagati i veci su gubici ..........i morate klikati sama sa racunala nikakvi pametni uredaje ne priznaju

--- Kraj citata ---
a jel se može sa tableta koji ima windowse ? ili baš mora bit laptop / kučni kompjuter

mario.palesic:
Mislim da mora biti kucni komp. Je kad bi se spojio negdje drugdje pisalo bi mi na se na ovaj racun spaja sa vise IP adresa tak,je bar bilo prije. Mozda se sad sta promijenilo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju