Ostalo > Razne offtopic teme :)

Neobux pomoč :(

(1/4) > >>

zvonkec92:
koji k**ra* mi ovo stalno piše več jebena 4 dana

You haven't viewed any advertisements today.
You must view advertisements if you wish to receive from your referrals tomorrow.
For more information, consult point 3.7 of our terms of service.

svaka jebena 2-3 sata provjeravam jel ima kaj za kliknut a ovo se ne miče stalno je tu. koji vrag još treba klikat ne kužim .... ?????????????

Agil:
Tu smo za pomoč...mi dobri samaritanci ( mini admini ) ili kako se nekad u bivšoj YU  :notworthy: govorilo - kosovke devojke

upišeš u google prvu rečenicu i sve ti piše na engleskom...s obzirom da me tvoj problem ne zanima ubacio sam text u google prevoditelj...kakav je to neobux forum ?

"
pojavljuje ova poruka dnevno na poslužitelju vremenu ponoć kao podsjetnik na klik i to će nestati nakon što kliknete 4 naranče fiksne (ili ukupno 4 naranče fiksna, standardna izloženost ili produženog izlaganja) oglasa.

Kako kliknite:

-Tvoj "Kliknite reset" Vrijeme je prikazano gore i lijevo od oglasa po lokalnom vremenu.

Možete birati između 2 škljocanje prozora kako bi se klik dnevno po vremenu servera (kao TOS točka 3.7 definira) i nikad ne primaju ogranicenu zaradu od klikova na vaše preporuke:

1. Kliknite na dan uobičajenih 4 narančaste fiksne oglasi nakon vašeg "kliknite reset", ali prije 09:30 (vaše lokalno vrijeme)

ili

2. Kliknite dnevno uobičajene 4 narančaste fiksne oglasi nakon 09:30, ali prije "klik" resetirati vrijeme.

To je jako poželjno odabrati samo jednu od navedenih opcija 2 i štap s njom (drugim riječima, izbjegavajte ih miješajući slučajno u budućnosti, ili ste svibanj izgubiti dan klikom po vremenu servera).

Možete kliknuti bilo koje druge oglase (osim naranče fiksne one) kad god želite.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako ste trenutno klikom na klik prozora brojem 2 možete promijeniti druge klikom prozor kad god želite.

Ako ste trenutno klikom na klik prozora brojem 1, a zatim se promijeniti klikom prozor 2. Morate:
-Kliknite Samo 2 narančaste fiksne oglasi unutar klikom prozor 1
-Kliknite Druge 2 narančaste fiksne oglase u prozoru klikom 2
A sada možete nastaviti klikom na dan 4 narančaste fiksne oglase u okviru klikom prozora 2."

balicdim:
znam da je nevezano ali samo da napomenem (slijedi upozorenje ne vikanje)

NI SLUČAJNO KLIKAT PREKO MOBITELA,TABLETA ili bilo kojeg uređaja koji nije fizički PC (desktop, laptop) jer će račun bit suspendiran bez ikakvih upozorenja prilikom isplate

klikao sam kod njih preko godinu i pol, bez vlastitih ulaganja, sve zarađeno sam uložio, došao do sume koju sam htio isplatit uz aktivne i rentane referale da bi mi suspendirali račun uz opravdanje da sam klikao putem tableta/mobitela

zvonkec92:
pas mater a nakliko sam vec pun k toga prek moba, zakaj seru zbog toga kakve to ima veze?

balicdim:
Nemam pojma, ne seru sve dok ne trazis isplati i onda BANG puknu te nogom u guzicu da bi saznao da si klikao samo njima u korist i da si samom sebi poduvo, ja skupio okruglih 200$ pa reko idem isplatit jer su imali bozicnu akciji bez fee-sa ilitiga bez provizije i popusim trajnu suspenziju jer sam kliko putem tableta/moba

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju