Općenito > Oprema
Info o shoei xr-1000
3alfa3:
--- Citat: du_vlaho - 14 Prosinac, 2014, 17:22:08 ---Ma to oni kažu da bi im prodaja išla... kaciga ko kaciga, prije češ vrat slomit nego što će ti pomoć to što ti je ona "apsorbirala" udarac ::)
A kod pada veća šteta kacige, glava će ionako zarast... :laughing7:
Još kad sam pročitao onu... kad kaciga padne sa stola ili tako sa neke visine, odmah bacit i kupit novu jer je ona svoj posao odradila i više nije sigurna...
Isti marketing kao i šamponi za kosu... jednom nije dovoljno, već treba 2X, da se troši jbg :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Arai kaze da se kaciga ako padne sa stola ili retrovizora ne mijenja jer nije bila glava u njoj koja tezi preko 5kg pa ni udarac nije jak.
Shoei besplatno "na rengenu" pregleda kacigu koja je bila u padu i daju misljenje jel jos za koristenje.
Tako da nije sve marketing.
Josip-98:
Bas me zanima koja shoei kaciga prode taj rengen mozda jedna od 1000
3alfa3:
--- Citat: Josip-98 - 14 Prosinac, 2014, 20:27:35 ---Bas me zanima koja shoei kaciga prode taj rengen mozda jedna od 1000
--- Kraj citata ---
To sto ljudi ne koriste tu mogucnost je njihova stvar. A vjerojatno ni postarina nije jeftina :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
B.E.R.O.:
imam obje i xr 1000 i xr 1100. :icon_thumright:
Vrhunske kacige!!!!
Kjaj:
Vidim rasprava se zakuhtala. :toothy9:
To sto pričaju da nakon 5 god gubi svojstva mislim da nije istina. Može biti istina jedino ako je bila tih 5 god u nekim nenormalnim uvjetima.
Kaciga je super očuvana. A nasljednik je 1100. Nova bas i nije jeftina.
Šta mislite koju lovu vidi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju