Tehnički kutak > Tuning skutera
razlike između topovih radilica?
GhostRider:
Ja sam imao tu s plavim polutkama na mina masini i sve je bilo super,skuter je cak bio vozen split -rijeka i nikad nista.to je bilo 2005. nez ako je ta radilica drugacija nego dns
jurkovic04:
--- Citat: zvonkec92 - 09 Prosinac, 2014, 01:06:26 ---kaj kolko bolja? pa ne daje plava 5 konja više od željezne. željezna je po meni bolja jer sam vidio kod frenda, ne na topovoj neg na nekoj žnj radilic, di se ta plastika počela mrvit i otpadat sa radilice.od takvog straha i ja sam sebi stavio rađe cijelu željeznu nego plastičnu
--- Kraj citata ---
pa znan da nedaje 5 konja al sigurno nisu naminjene za isti broj okretaja obe
SF2 Freak:
Daj ne fantaziraj i metni željeznu LOL. Ja pežu na serijskoj vrtim na 12000 pa nije niš a kamoli da imam topovu.
Grale:
A po čemu ona s metalnim popunama je kvalitetnija od one s plastičnim?
Znači ne gledamo ostatak.
Popune su tu da se smanji volumen u karteru, a ne da ojača radilicu ili kaj već si misli 90% foruma, i tak svejedno dal su plastične, plutene, metalne ili od cementa sve dok radi poso za koji je namjenjena.
Kvaliteta se gleda u materijalu i obradi radilice, kvaliteti ležajeva, klipnjače, balansa itd.
SF2 Freak:
--- Citat: Grale - 09 Prosinac, 2014, 16:40:14 ---A po čemu ona s metalnim popunama je kvalitetnija od one s plastičnim?
Znači ne gledamo ostatak.
Popune su tu da se smanji volumen u karteru, a ne da ojača radilicu ili kaj već si misli 90% foruma, i tak svejedno dal su plastične, plutene, metalne ili od cementa sve dok radi poso za koji je namjenjena.
Kvaliteta se gleda u materijalu i obradi radilice, kvaliteti ležajeva, klipnjače, balansa itd.
--- Kraj citata ---
Možda je zato kvalitetnija što se plastika ljušti , puca , ko zna kak je to priheftano za metal ( ljepilom , kopčama icim drugim). Što je neki dio složeniji to je veća vjerojatnost da će se pokvariti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju