Tehnički kutak > Tuning skutera
razlike između topovih radilica?
Ruff Ryder:
--- Citat: SF2 Freak - 09 Prosinac, 2014, 20:11:21 ---JEsam rekako da POlini ili TOP radilica sa plastikama ne valja ? Pitanje je bilo koja je razlika ? Reko sam po kvaliteti i 200% sam siguran da je ipak kvalitetnije imati ljevanu pune polutke nego pune polutke od plastike.
--- Kraj citata ---
Razlika se javlja iskljucivo ak stavis TT(tetrapak tuning) brtvu bloka :binkybaby: :headbang:
Grale:
S tim svojim sad postom si baš to i rekel.
Eto, nek ti alfa veli svoja iskustva, imal je malossi radilicu pa mu je provrtel dosjed, kasnije je stavil top-ovu s plavim polutkama i odvrtel gro kilometara.
zvonkec92:
sad bum ja vama rekel kaje najpametnije, najpametnije je da me boli k**ra* koju bus stavil, moze ona vozit dvesto hiljada, moze joj plastika sutra vec otpast. ja sam zato uzo cijelu zeljeznu i jebe mi se zivo..
GhostRider:
Te ispune su upresane bile plasticne,bakrene,zeljezne...njima je balansirana i povecan volumen radilice i time povecana kompresija unutar bloka.ako je kvalitetna dobra je i s plastikom.
SF2 Freak:
--- Citat: Grale - 09 Prosinac, 2014, 21:17:01 ---S tim svojim sad postom si baš to i rekel.
Eto, nek ti alfa veli svoja iskustva, imal je malossi radilicu pa mu je provrtel dosjed, kasnije je stavil top-ovu s plavim polutkama i odvrtel gro kilometara.
--- Kraj citata ---
JA sam vidio bgm radilicu sa plastikama i doslovno su se umrvile , a tomi ima bgm običnu i ništa joj nije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju