Tehnički kutak > Tuning skutera
TGB R50X - Tuning
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: Giz - 09 Rujan, 2008, 17:56:22 ---Mogu ti to složiti.
Al računaj da se meni ispod 600kn neda zezati s time jer ja nisam tip koji slaže nešto u 2 dana. Kod mene ide sve polako i sigurno. A da ne pričam o uštelavanju scoota, tu ima tonu posla.
--- Kraj citata ---
Dogovoreno,das mi broj i nazovem te u proljeće,3.,4.mjesec jbg doveo bi ti ga ja odma,ali postoji jedan veliki problem,koji se zove stari i neda mi nista dirat dok ne položim,znači 3.,4.mjesec.(Ti nabavljaš dijelove dogovoreno?)Samo još reci cijenu s dijelovima i reci neke bitnije djelove koje ces stavljat.
dhorvat:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 09 Rujan, 2008, 18:47:40 ---
Al računaj da se meni ispod 600kn neda zezati s time jer ja nisam tip koji slaže nešto u 2 dana. Kod mene ide sve polako i sigurno. A da ne pričam o uštelavanju scoota, tu ima tonu posla.
--- Kraj citata ---
Dogovoreno,das mi broj i nazovem te u proljeće,3.,4.mjesec jbg doveo bi ti ga ja odma,ali postoji jedan veliki problem,koji se zove stari i neda mi nista dirat dok ne položim,znači 3.,4.mjesec.(Ti nabavljaš dijelove dogovoreno?)Samo još reci cijenu s dijelovima i reci neke bitnije djelove koje ces stavljat.
--- Kraj citata ---
Pa postoji Ing-kart. Kupio na proljeće prednje disk pločice za aeroxa. One od Aprilije. To je sad šupa naspram onog u Samoborskoj. Ali čovek radi. Kak? Neznam!
Giz:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 09 Rujan, 2008, 18:47:40 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Dogovora nema prije nego što imaš novce... ok? :icon_thumright:
ProDriverGT(TGB):
[/quote]
Imam ja novce nebrini,i to ne od staraca nego svoje,barem za još jedan r50x,ajd reci broj da se dogovorimo za proljeće
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 10 Rujan, 2008, 17:54:33 ---
--- Kraj citata ---
Imam ja novce nebrini,i to ne od staraca nego svoje,barem za još jedan r50x,ajd reci broj da se dogovorimo za proljeće
[/quote]
Platim ti unaprijed ak hočeš,znači kad dođem kod tebe,ostavim skuter i platim,?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju