Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Sport - Odabir svjećice
2TDottore:
--- Citat: Benjamin - 10 Rujan, 2008, 09:31:06 ---Pa dobro..ali mislim ak imas slozeni motor vec onda se podrazumjeva da ces i frgu postelati...
pa necu naserafiti npr.due+ na motor i onda metnuti ZX spuh i nepostelnau 17.5 frgu...i onda bi vozio due+ na 50% snage...to je za mene idijotizam...
Ak slozis slozis posteno....
Ja se slazem da je nepotrebno metati takvu svjecicu na serijski motor..jel se nece osjetiti nikakva razlika ja mislim...ali na base kit koji je slozen malo s odgovarajucim set upom i te kako bi preporucio....
tam se osjeti razlika...
Moja frga je skoro pa idelano postelana i nakon 400km nema niti gareza niti je masna...taman kak treba biti boja kave na fullgasu...ali da bi to dobio sma promjenio 20 dizni i 113 puta skinuo frgu...
--- Kraj citata ---
E pa u tom i je tajna.Nastelat motor i nije sam tak.A kom se da skidat fergazer 20 puta i mijenjat 20 puta diznu.Skoro nikome.Ak je sve postelano da radi super ko tebi naravno da iridijumka dolazi u obzir.
veka84sb:
Sta nitko ne vozi na Super Bosna P65 ?? :drunken_smilie:
Ajd nek se javi ak smije :toothy12:
Benjamin:
..ak je neki ozbiljni tuner u pitanju onda u to napravio...
A kaj ovi kaj nisu jos tak iskusni oni naserafe kit naprave 6% mjesavinu mjenjaju svakih 100km svjecicu i njeima ide super motor..odnosno leti...kadn isu sjeli na praiv postelani motor i tak dalje...
Ne govorim da svi to tak rade...ali velika vecina ovih mladih neiskusnih ;D...ali svaka cast izuzecima...
Niko se nije rodio kao 2t tuner sa svim znanjem...sve treba nauciti s vremenom...nisma niti ja bio najbistriji kaj se tog tice prije nekoliko godine...pa sma sprzio par klipova i tak..ali uvijek sam tezio da usavrsim znanje...isto tako nikad nemozes reci da sve znas...niko nezna sve...uvijek posotji neko s boljim rijesenjem i tak....
Ali da nejdemo dalje u off..skrenuli smo malo s teme vec...
2TDottore:
--- Citat: veka84sb - 10 Rujan, 2008, 09:41:25 ---Sta nitko ne vozi na Super Bosna P65 ?? :drunken_smilie:
Ajd nek se javi ak smije :toothy12:
--- Kraj citata ---
Ja sam probao bosnu iz zajebancije al nesjecam se vise koju.I znas kaj mi se desilo.Rastopila mi se elektroda skroz nakon 500 metara. :laughing11:
ivanm:
ja sam osjetio veliku razliku na startu i u ubrzanju, lakše se razvrtava sa platina i iridij svječicom..
čak i na serijali sa spuhom samo..
mislim ak imaš na skutu dijelova za 3000 kn stvarno nije neki izdatak dati još 70 kn za ESZU svječicu..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju