Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Sport - Odabir svjećice
Benjamin:
alfa se na svojoj vozi vec 10 000km kolko sam skuzio...nek me ispravi ka grijesim...
Benjamin:
Pa nije sad da s njom dobijes 3ks...ali se osjeti razlika na jacim base kitevima ili midrace...a race nemormao opce pricati...ja sam osjetio razliku...imao prije onau champion za 16kn...raiod je motor i sve i isto letio...ali dok sma metnuo Iridum onda se jos malo poboljsalo..bas zbog toga kaj ima malu tanku elektrodu ima puno bolju iskru i samim time sam dobio bolji odaziv na gas i bolje sagorijevanje...
naravno da su preudivjeti da je skoro pa idealno nastelaana i tako dalje...nis ti nebu vrijedila svijecica ak ti je prebogata fra pa masti svjeccicu ili bude sva puna cade...to bu prvih par kilometara bolje i opet bu sve gore i riknula bu brzo...
U svakom slucaju ja sma zadovoljan...i vrijedi te novce.. jos ak izdrzi tolko km kak je alfa reko onda je to odlicno...
2TDottore:
E pa to vam ja trubim.Za takvu svjecicu motor treba bit jebeno nastelan.Ak nije ubije svjecicu taj cas i steta 150kn.Ovak mijenjas svjecice svakih par tisuca i kostaju 30kn.
gumy:
pa naravno, što sam napisao u svom prvom postu?
Benjamin:
Pa dobro..ali mislim ak imas slozeni motor vec onda se podrazumjeva da ces i frgu postelati...
pa necu naserafiti npr.due+ na motor i onda metnuti ZX spuh i nepostelnau 17.5 frgu...i onda bi vozio due+ na 50% snage...to je za mene idijotizam...
Ak slozis slozis posteno....
Ja se slazem da je nepotrebno metati takvu svjecicu na serijski motor..jel se nece osjetiti nikakva razlika ja mislim...ali na base kit koji je slozen malo s odgovarajucim set upom i te kako bi preporucio....
tam se osjeti razlika...
Moja frga je skoro pa idelano postelana i nakon 400km nema niti gareza niti je masna...taman kak treba biti boja kave na fullgasu...ali da bi to dobio sma promjenio 20 dizni i 113 puta skinuo frgu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju