Ostalo > Razne offtopic teme :)

Aerox koji ide 136km/h, sp180 153 UZBRDO SA DVOJICOM

<< < (11/12) > >>

SF2 Freak:

--- Citat: dominik202 - 06 Prosinac, 2014, 11:34:19 ---
--- Citat: SF2 Freak - 05 Prosinac, 2014, 15:20:34 ---Mile ili ti ga Drifter " DRiftać " - debeli smrad koji ima vozni park a samo 1 prometnu.

--- Kraj citata ---

Rox pricas gluposti kuzis i pravis se pametan sta ne razumijes da si ispo jazavac kaj nekuzim ?
Ja sta neznam pitam lijepo postavim pitanje i cekam odgovor. Ti kolko vidim volis drugima odgovarat ali zato te nije briga jel pises tocne informacije ili nebuloze kuzis.

A nemojte da mile slika vozni park jer cete ga opet duvnut. ;)
Siguran sam da nece slikat jer nece ici .a tak nivo ali ako bude potrebno da se necije tenzije smire jbg.
Da barem ovakvi poput tebe nauce jednom u zivotu da podcijenjuju covijeka radi sugavih postova na forumu. Neznam sta reci vise fakat ste smijesni. I jos uz ovih 13.000 postova nenrem vjerovat sta covijek izvali. Hahahaha. Razumijem da sam to ja rekao ili netko tko jos uvijek uci nesto ali ovo je  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

A kaj si mu ti advokat ?

Rox-Rab:
vidis da se i on pravi pametan sad,

dominik@

ako si toliko zapeo za mene nađi post di sam ja to dao barem jednu krivu informaciju i di pisem gluposti, ocekujem odgovor jos danas kad me smatras toliko blesavim  :icon_thumright:

i navedi mi zbog cega sam ja to ispao jazavac, potvrdi svoje misljenje nekim primjerom a ne samo tako, nesto mora bit  :headbang:

dominik202:
Sf2, jesam ja sam mu advokat. Dobro me platio da ovo pisem.

Rox- pa evo govorim za ovu temu. Smijete se covijeku koji ima roxa big bore 94 i rekao da ide  a ovaj sta je napisao da mu automatik ide 100 pa nakon 6 godina promije i karike i ide 85 to nije smijesno.

Da se razumijemo. Facebook profil koji je naveden u ovoj temi nema nikakve veze samnom ni s miletom. Da nebi ispalo da branimmileta jer ste mu prisvojili iprpfil i roxa  :headbang: :headbang:

Rox-Rab:

--- Citat: dominik202 - 07 Prosinac, 2014, 03:30:52 ---Sf2, jesam ja sam mu advokat. Dobro me platio da ovo pisem.

Rox- pa evo govorim za ovu temu. Smijete se covijeku koji ima roxa big bore 94 i rekao da ide  a ovaj sta je napisao da mu automatik ide 100 pa nakon 6 godina promije i karike i ide 85 to nije smijesno.

Da se razumijemo. Facebook profil koji je naveden u ovoj temi nema nikakve veze samnom ni s miletom. Da nebi ispalo da branimmileta jer ste mu prisvojili iprpfil i roxa  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

ti si mene naveo da pisem gluposti u tehnickom odjelu pa mi molim te to i navedi di sam ja sirio dezinformacije?

a ovo sto se tice gore navedenog tomosa koi ide 100, mislim da je autor tog posta tad imao 14-16 godina (nebitno) i dam se kladit da smo i ti i ja imali takvo misljenje kad smo prvi put sjeli na tomosa i mislili da ide 70 a ono jedva 45 ides.... a autor roxa BB ima 22-3 godine pa valjda kuzi onda da je nemoguce da mu ide toliko  :icon_thumright:

dominik202:
cekaj nekuzm sta je nemoguce da ide 136 km/h 94cc
u italiji je to sad najjaca klasa kolko znam i ne voze se nikakvi čuning 180

prije bi povjerovao da je napisao da ide 160 nego tomos 100 hahah
a o godinama necu komentirat uopce, jer kad je vec tolko bio mlad i pisao takve stvari po mom misljenju onda nemoze komentirat nekoga tko prica gluposti jer je on isto to radio kaj ne ?

Mislim da bi bilo dosta za ovu temu neda mi se vise raspravljat. uglavnom ocu ti rec da bezveze se smijes covijeku koji tvrdi to za roxa,
a mozda i djeluje neozbiljno ali nikad neznas, mozda stvarno ima to.

pozz.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju