Ostalo > Razne offtopic teme :)

Aerox koji ide 136km/h, sp180 153 UZBRDO SA DVOJICOM

<< < (10/12) > >>

dominik202:
Duver neznam jel ga znas stvarno ali meni se cini da je svim "jazavcima" koji se prave pametni pokazao i naucio dosta toga u svojih 40 postova. Jer nije ni u jednom pogledu ispao glup kako su ga jazici smatrali. Samo ovi sta stvarno znaju nesto vide da nije glup.
Tako da se na tvom mjestu rox i nebi tolko pravio pametan. I ti i jogfromjamaha ste ga duvnuli. O0O0

Sent from my SCH-R760 using Tapatalk 2

Rox-Rab:
Po cemu smo ga mi to duvnuli? Daj mi jedan primjer?

Johnny iber:
 :popc1: :popc1: :popc1:

SF2 Freak:
Mile ili ti ga Drifter " DRiftać " - debeli smrad koji ima vozni park a samo 1 prometnu.

dominik202:

--- Citat: SF2 Freak - 05 Prosinac, 2014, 15:20:34 ---Mile ili ti ga Drifter " DRiftać " - debeli smrad koji ima vozni park a samo 1 prometnu.

--- Kraj citata ---

Rox pricas gluposti kuzis i pravis se pametan sta ne razumijes da si ispo jazavac kaj nekuzim ?
Ja sta neznam pitam lijepo postavim pitanje i cekam odgovor. Ti kolko vidim volis drugima odgovarat ali zato te nije briga jel pises tocne informacije ili nebuloze kuzis.

A nemojte da mile slika vozni park jer cete ga opet duvnut. ;)
Siguran sam da nece slikat jer nece ici .a tak nivo ali ako bude potrebno da se necije tenzije smire jbg.
Da barem ovakvi poput tebe nauce jednom u zivotu da podcijenjuju covijeka radi sugavih postova na forumu. Neznam sta reci vise fakat ste smijesni. I jos uz ovih 13.000 postova nenrem vjerovat sta covijek izvali. Hahahaha. Razumijem da sam to ja rekao ili netko tko jos uvijek uci nesto ali ovo je  :dontknow: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju