Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (15/33) > >>

trudna tableta:
hm...imam još jednu rezervnu mašinu sa 4500km pa ga ne bih još otpisao tako brzo... :dontknow: budem vidio prvo kaj mu je pa ću onda odlučiti kaj s njim.  tražim već neko vrijeme neki swapirani četverotaktni skut (nemam A kat) al nema nigdje. Htio sam sam staviti 125 mašinu al me jebu kotači i tak. Cvaje mi jednostavno nisu privlačni, ako nisu na brzine. nezz.zvuk, smrad... Nadam se da je ventil jer onda ustvari nemam problem, iako mislim da je prema onom zvuku bilo nešto ozbiljno, a i struje je nestalo iako se skuter krepan još preko prijenosa kotljao, te miris paljevine...javim kad raskopam. Tko zna možda i prijeđem na cvaju, vidjet ćemo..

skoda90:
Mozda samo nesto u prijenosu  :dontknow:

jerrycro:
@tabletica

tak je i meni bilo isto s nakitanom batinom , ventil se pokrivio i samo je izdahnuo. sad je na novom setapu nova termogrupa i baš ću jedan dan rasklopit da vidim u kakvom je stanju odvozio sam nekih 600-700 km

a što kaže kolega iznad prodat batinu i kupit nekog cvaju, pa iskreno koji god je naturpijan nije baš vjećan... serijala i vozi dok si živ. na cvaji može proć , a na batini šteta goriva potrošenog kad brže biciklom prođeš

zvonkec92:
a moralo se to desit kad tad, reko sam ti da će biti tako.. mene je ta sudbina dočekala 3x u 7000km onda sam popizdio i prodo sve. vrati serialu ili složi onaj 44mm kit 60cc on traje dugo i nemre uništit radilicu ni nikaj. nejde ko ovaj sad setap al ide bolje neg seriala :D

skoda90:
Pa koji je vama vrag,zvonkec znas i ti sam da kita 47mm nije nist za batinu pa ja sam odvrtio preko 10tkm i samo promjenio karike a nisam ni to morao i evo jos ide ko zmaj bez ikakvih luftova.samo ne treba bit skrt za sitnice i sevrvise i to je to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju