Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Italscooter baotian kit 47mm krajnja, blokada....

<< < (13/33) > >>

zvonkec92:
to je od onog malog janjevca tu kod mene, dok sam imo kit na reliu napro sam ga na branimjrovoj da se mali poklopio po usima od sramote. lik se bez filtera vozi i ta masina je ubijena do kraja..

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 12 Veljača, 2016, 23:21:16 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Veljača, 2016, 23:13:18 ---Ja ću se samoranit  :toothy12:

--- Kraj citata ---

To ti je u susjedstvu, kak ga nisi vidio do sad?

--- Kraj citata ---
Brate kak bi ga vidio to je wxr  :laughing7:

trudna tableta:
kakvi su to skuteri FYM? konkretno se radi o nekom retro skuter modelu scooterone ( na youtubeu poznat kao sachs bee 125) koji na sebi ima mislim 125 gy6 mašinu i 10 cola kotače(kratki blok)...kojega bih uzeo za donora novog srca svojem bobiju.Jel netko zna koja je mašina, nema nigdje podataka qmb152 ili 153, tih skutera u hrv ima valjda dva, a ovoga kojeg bi kupio nemrem probat kak ide jer ima Razbijen prednji kraj...je tko imao to čudo?

zvonkec92:

--- Citat: trudna tableta - 14 Veljača, 2016, 10:21:26 ---kakvi su to skuteri FYM? konkretno se radi o nekom retro skuter modelu scooterone ( na youtubeu poznat kao sachs bee 125) koji na sebi ima mislim 125 gy6 mašinu i 10 cola kotače(kratki blok)...kojega bih uzeo za donora novog srca svojem bobiju.Jel netko zna koja je mašina, nema nigdje podataka qmb152 ili 153, tih skutera u hrv ima valjda dva, a ovoga kojeg bi kupio nemrem probat kak ide jer ima Razbijen prednji kraj...je tko imao to čudo?

--- Kraj citata ---
to je 152QMI mašina, tj GY6 125 kratki blok. marka koja god da je nek te ne brine, bitno da je GY6 mašina ;)

trudna tableta:
evo ga, počelo je nešto hebat.   Od prije nekog dana skuter ne želi upalit iz prve dok je hladan i poluhladan dok se ne doda gas do pola nakon dva tri kurblanja( ako se doda odmah zalije i tek onda neće upalit). Zamijenio sam mu čok drugim rabljenim ista stvar. Kada je vruć pali iz prve. Uvijek i samo ga palim na kurblu jer anlasera nemam. Poštelao sam ventile, i probao naštelat fergazer, radi mirno, vuče odlično ali jednostavno ne želi upaliti dok mu se ne doda gas. Budući da nikada nisam morao to raditi do sada, vrlo je iritirajuće. U čemu bi mogao biti problem? Je li netko imao/ima sličnu situaciju. Imam još jedan rezervni čok kojeg ću probat stavit iako izgleda da nije do toga...kaj još se treba pogledati?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju