Općenito > Propisi

Izvanredni tehnički

<< < (3/6) > >>

balki:
Prije prigovora se naoružaj znanjem. Skini s neta važeći pravilnik za tehnički pregled motornih vozila za početak i tamo pogledaj koji su kriteriji određeni za oštećenja limarije i boje za prolaz. Ako ti to bude "na tvoju ruku" onda piši prigovor i pozovi se na pravilnik i taj članak... Pazi na rok za prigovor- 8 dana

nikola.dragicevic8:
Koliko sam za sad razumia on me je imao pravo iskljucit iz prometa i upozorit na tehnicku neispravnost te dat rok od 3 dana za popravaka. A ovo da mi je zbog toga skinuo tablice i poslao me na izvanredni, to mi nikako nije jasno niti mogu naći nesto o tome pravilu. Mislim glupost, isto da mi u vožnji crkne žarulja, isto sam tehnicki neispravan. Pa necu stajat svako 10 metara i provjeravat signalizaciju.

anabellas:
nije mi jasno da se tako "izdr*avaju" na ljudima..
kaj nisi zmuljo da ti se to upravo dogodilo da ides popravit ili sl.

nikola.dragicevic8:
Johny odveo sam auto u limara tako da ne mogu poslikat .
Ma najvece sranje je ispalo jer su meni dokumenti bili svi na hrpi. Uzeo sam novu prometnu tako da nije bila ni presavijena nega samo onako ko list papira. Ja kad sam mu davao to kazem : oprostite sto nije prometna složena u futrolu, sad sam s tehnickog pa nisam stigao. Nije mi ni na kraj pameti bilo da ce mi srat zbog te ogrebotine. Kad sam krenio nesto razgovArat reka mi je da mi moze pisat da vozim bez registracije jer nisam ovjerio prometnu u policiji, koja mi je na putu do kuce. Vidia sam da je odnia vrag salu tako da mi nije padalo na pamet muljat tako nesto...

nikola.dragicevic8:
Krivo sam napisao, postaja mi je bila usput, ali zaustavilo me prije nego sam teoretski mogao doc do nje..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju