Općenito > Propisi
Izvanredni tehnički
nikola.dragicevic8:
Dakle današnja situacija. Odlazim ujutro na tehnički s autom. Auto mi je lagano zagrebano sa vozačeve strane. Došao sam do čvoika što radi i pitam hoce li bit problem zbog toga. On mi kaze da nece, ulazim u stanicu i prolazim tehnički bez problema. Uzeo papire i krećem doma. Na izlazu iz grade zaustavi me policija, redovna kontrola. Ja dajem papire, kako su mi svi bili skupa i govorim evo taman sam sa bio na tehničkom samo da posložim iz fascikle. Na to mi on govori : s ovim autom si prošao tehnički? na moj potvrdan odgovor zove kolege koji su došli i rekli da vozim za njima. u postaji mi napišu kaznu i oduzmu tablice te pošalju na izvanredni tehnički. dole me zbog tog zapisnika bace na tehničkom i proglase ga tehnički neispravnim. Stvarno mi nista nije jasno?
TomoRI:
pa šta je naveo u zapisniku, zašto je vozilo po njemu tehnički neispravno?
nikola.dragicevic8:
Vidljiva oštećenja sa lijeve strane. Znači ogrebotina postoji, stara je zakačila ogradu i napravila crtu cijelom stranom. Ali nista previše, bar po meni, pogotovo ne da bi se proglasilo tehnički neispravnim. Da me na tehničkom nije pustio razumia bi nekako, al ovako ko da sam kriminalac neki..
svbeljan:
koliko je to malo ? nekome je puno kad je lak povrsinski izgreban a nekome je malo, zanemarivo čisto kad su vrata zgužvana
nikola.dragicevic8:
Znaci skinuta boja i na jednom mjestu malo udubljeno na vratima. Ja sam auto tako vozio pola godine, u kojih me policija zaustavila bar 4-5 puta, ali me nikad nije niko ni pitiao nista vezano za to. A moralo su vidit buduci da je rijec o lijevoj strani. Uostalom odakle policajcu komepetencije da odredi kolicinu "štete" da meni ne radi svjetlo, da mi visi branik ili nesto klapa ja se ne bi bunio sekunde. I da nisam pola sata prije toga uredno prosao tehnicki.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju