Ostalo > Svijet računala i mobitela

Igrica s autima za pc

<< < (8/10) > >>

Matija97:
Jedino sta je upaljeno je stability control i na 50% je,slazem se da je dosta teze kad je skroz ugaseno ali da imam g27 vj bi bilo puno lakse jer je feedback na g27 puno brzi nego na ovom mom fanatecu..  :icon_thumright:

Pulss:

--- Citat: Matija97 - 05 Veljača, 2015, 23:32:16 ---Jedino sta je upaljeno je stability control i na 50% je,slazem se da je dosta teze kad je skroz ugaseno ali da imam g27 vj bi bilo puno lakse jer je feedback na g27 puno brzi nego na ovom mom fanatecu..  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
G27 nije normalan, to cudo ruke lomi ako mu se zamiris  :laughing7: Frend ga ima, kad vidis kako stol rastrese i sve na njemu.

Josip-98:
oduvik san tia imat logitech g27, ali je  bia preskup pa san uzea srica neki logitech momo i zakljucia najbolje kupit yuga i vozit virtuala je sranje

avr freak:
ja sam isto imao G27 i stvarno vrijedi svake kune a jos k tome se dobije i 2 godine garancije tako da na tebi je jedino da igraš
jer zato je i stvoren. Zimske dane sam provodio u "jazbini" kak bi se reklo.. ;)

isto tak sklepao sam zic s postoljem koji me kostao sve skupa negde oko 200kn. Prodao sam ga nedavno
skupa s postoljem ali kako ga nema cini mi se da bude opet doma završil.. igrao sam iskljucivo raceroom i gtr online.

Ceki21:
Meni osobno g25/27 nije odgovaral radi tvrdih shiftera na volanima, a i pedale meni osobno nisu bile prakticne.
Zato sam imal dfp gt ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju