Ostalo > Svijet računala i mobitela

Igrica s autima za pc

<< < (7/10) > >>

Matija97:
Gledajuci po netu,slazem se ima puno stvari koje mi se vise svidaju nego kod assetto corse al nekak mi igrivost nije tolko realna ko kod assetto corse,barem drift..Ali da cu ju skinut i probat to budem definitivno pa javim  ;D :headbang: Ima jos neko nes tak zanimljivo?Ne mora bit grafika brutala posto nemam tak brutalni komp da pokrecem te dobre igrice na high  :laughing6:

sule:

--- Citat: Matija97 - 22 Siječanj, 2015, 23:47:19 ---Evo nakon nekog vremena neki video od mene  :toothy12: razmisljam kupit org na steamu igru da mogu igrat online i skidat sve update,tolko je dobra igrica  :headbang:

--- Kraj citata ---
Jebeno, koji je to volan ?

Matija97:
Fanatec porsche 911 carerra  :icon_thumright: Nisam bas zadovoljan feedbackom ali kolko para tolko muzike  :headbang:

avr freak:
RaceRoom Experience, meni osobna najjača igra poslje GTR Evolutiona kojeg ti je netko već spomenuo. Sad ak ti striktno ciljas na drift probaj i Live For Speed- tu več treba biti pravi maher  :icon_thumright:

Nikola46:

--- Citat: Matija97 - 22 Siječanj, 2015, 23:47:19 ---Evo nakon nekog vremena neki video od mene  :toothy12: razmisljam kupit org na steamu igru da mogu igrat online i skidat sve update,tolko je dobra igrica  :headbang:

--- Kraj citata ---

Ja sam ju uzeo na steamu jos dok je bila beta(30e je bila), a ovaj tip na filmicu igra sa upaljenim "pomagalima". Kad sve ugasis drift je jako zajeban, volan moras okretat ko ludak. Uz to sad bi trebao izac neki Dream pack u kojem ce bit Mclaren P1, Nordschlife(laserski skeniran ko i sve ostale staze) i jos 8-9 auta. Ko voli pravu simulaciju ovo je nesto najrealnije sto sam ja probo.

Naravno bez dobrog volana nema bas smisla! (http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,77684.msg1017882.html#msg1017882)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju