Općenito > Generalno o skuterima

Zamjena za Runnera?

<< < (2/7) > >>

Josip-98:
pusti njuskalo cijene to je sve + 2000kn doslovno onda vx 125 2007 godina ka sta vridi jebe%i runner 2009 godina 50 kubika to sta oni nabiju cijene to je druga prica
moze se stavit cijena  i2000 e a oce li se prodat i kad pitanje je

conecto:
Skuter je 2009. i odlično je očuvan. Nebitno koliko za njega mogu dobiti, nešto sitno bih mogao i nadodati za novog. Mislim da bi za nekih 9 tisuća mogao otići. Ne zanima me tuning i slično. Samo me zanima koliko je Neos u mogućnosti pratiti promet, odnosno koliko je u tome lošiji od Runnera. Skuter mi je jedino vozilo i vozi se najviše po gradu.

anabellas:

--- Citat: Josip-98 - 17 Studeni, 2014, 23:44:10 ---pusti njuskalo cijene to je sve + 2000kn doslovno onda vx 125 2007 godina ka sta vridi jebe%i runner 2009 godina 50 kubika to sta oni nabiju cijene to je druga prica
moze se stavit cijena  i2000 e a oce li se prodat i kad pitanje je

--- Kraj citata ---

ja samo kazem ako je skuter salon stanje i najnoviji model da bi mogo dobit, netko tko oce u salonu dat 21 000kn i vidi na njuskalu ko nov isti vrag star godinu dve mislim da ce radije dat duplo manji iznos.

a kolko  vidim na njuskalu su 99% skutera kršine tako da su cijene prevelike, ja sam valjda 2 mjeseca kopo po njuskalu i ceko dok mi nije naletio nrg ducan stanje , dao sam 8k.
valja napomenuti da sam prodo sym jet sport prije toga za skoro 6k

edit: zaboravi 10k ako je skuter star preko 6 god , znaci da nije najnoviji model al oke. 9 mozes ubost ako je uscuvan.

i daj mi reci zakaj bi netko vozio neosa nakon runnera? ako ti skut puno trosi onda ga treba naštelat a ne prodat  :happy3:

conecto:
Skuter je naštelan i puno troši kao i svaki dvotaktni. Vozio bi Neosa zato što mi je Runner dosadio i nešto bi novije, eventualno i nešto četverotaktno. Zato me zanima koliko će osjetna bit razlika u vožnji, pa da se ne bi kasnije pokajao.

Rox-Rab:
Samo cu ti jos rec da ti je taj potez ko da ides s konja na magarca :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju