Općenito > Generalno o skuterima

Zamjena za Runnera?

<< < (7/7)

anabellas:

--- Citat: Corector - 20 Studeni, 2014, 16:12:21 ---
--- Citat: anabellas - 20 Studeni, 2014, 13:55:59 ---
--- Citat: Corector - 20 Studeni, 2014, 13:45:24 ---tajna je u dizni izmedju 70-80 i igli, treba pogoditi najbolju kombinaciju ovisno o auspuhu prvenstveno.  Setupi su dobro poznati i prakticki se mogu kopirati uz manja odstupanja posto niti jedan skuter nije isti. A sad da se jedinka drasticno razlikuje od populacije to nije moguce, moze biti samo neka greska ili drukcija upotrebna od normalne.
Uostalom, ako se postizu respektabilni rezultati moglo bi se i zaraditi na tome jer je mit jako jako interesantan, neviđen :dontknow:

--- Kraj citata ---

hahah ovaj forum je zakon  :toothy12:
ako sami niste sposobni naštelat skuter onda platite nekom tko ce to uciniti umjesto vas a ne rangirat se po klasicnom tetrapak setupu
nek ti grale objasni kolko trosi base koji je slago mozda bus njega ozbiljnije shvatio  :laughing7:

--- Kraj citata ---

moze, dovesti cu ti piaggio50 lc skuter na stelanje i platiti koliko treba da trosi 3.5L. Dugo trazim takvog majstora ;) Samo se nemoj kasnije izvlaciti kako treba voziti skuter do 6000rpm max, pricamo o voznni u gradu jer je na otvorenim cestama manje startova. I da klip moze izdrzati bar 10tkm.

--- Kraj citata ---

vidis da nemas pojma, ko prvo nemoguce piaggio serijala termo grupa 3.5 da trosi, ja govorim o base-u..

btw nisam ja jedini ja forumu kome pije ispod 7 litara base (sto je ovdje gornja granica za base) :D
clan "ditek" takoder kad i ja isti kit metno i slican setup imamo trosi mu ispod 4 takoder, vi ste u zabludi da ono kaj ide mora i trosit

SF2 Freak:
Nemre 3.5 trošiti nikako ne kaki bzvz

anabellas:
Kak ste naivni. Trosi mi 5.5 :D

SF2 Freak:
ZA_je_bo vas je ahhaahhaahahahah Krepajavam  :laughing6:

Corector:

--- Citat: anabellas - 20 Studeni, 2014, 16:47:50 ---vidis da nemas pojma, ko prvo nemoguce piaggio serijala termo grupa 3.5 da trosi, ja govorim o base-u..

--- Kraj citata ---

ja sam se vozio jedno krace vrijeme sa novim runnerom 210km do mrtve rezerve, s tim da motor nisam vozio preko 75 po satu i maksimalno sam izbjegavao pun gas. Nekoliko puta sam presao 200km s tankom i nisam ostao bez goriva i kasnije nisam vise mogao tako jer mi je sporo. Voznja je bila samo po gradu dakle full serijala. Najcesce se moze preci izmedju 140 i 170km.
Gle nanjušio sam da nešto ne štima i ovom gore izjavom Ste jednostavno pobili i najmanju moguću sumnju i sekundu mog razmišljanja više, jer je nažalost moguće, a za postici takav rezultat treba Vam puno više kalorija nego megabajta  :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju