Tehnički kutak > Garaža
X9 500
Kjaj:
Evo maloprije sam skuzio da se naslonjac za vozaca moze podesiti u 4 polozaja. Moj bio na 3, sada sam ga stavio na 4, na najdalje. Imaju 2 sarafa pod sicem koja se popuste i samo se pomakne. Sutra cu u voznji provjerit rezultat jer mislim da je taman to taj centimetar sto mi je falilo da udobnije sjedim dok vozim. :icon_tongue:
Ima li tko kakav prijedlog za top ili top s granom???
Jeli netko radio tako nesto na ovoj master masini? Tj sta se stavljalo? :dontknow:
ivano_007:
Šta ćeš stavljat, imaš skuter sa max brzinom 190 km/h, koji u par sekundi dosegne stotku, ubrzava do 130 linearno... I ovo je pretjerano, uživaj u vožnji, ostavi se tih tuning dijelova :toothy11:
Ja bi svoga davngrejda kad bi moga, jer s ovim kolima mogu samo glavu s njim izgubit.
steeef:
ma ide 220 a ne 190...
do stotke mrtav,kasnije tek zivne..
jedino variomat se isplati...
j.costa na masterima radi brutalno
ljubo46:
180 ide po satu..to je po gps 160km/h 1-2km/h gore dolje... :toothy11:
jedino kako je vec steeef rekao variomat i to je to..sve drugo nesto jace kupi..
Kjaj:
Bome ovo sto sam pomaka naslonjač prava stvar. Sad mi je puno udobniji za voziti :headbang:
Ja sam svoga vozio ima par dana 151. Kazaljke se prate. I više nego dovoljno.
A Costa moze? Jer poling na ovu stariju masinu nemoze. Tj možda moze. Kolega Ljubo kaže da su u njega u novije mašine 4 klizača i pretpostavljam 8 rolica au mene su 3 klizača i 6 rolica. Pa poling nemoze. Jedino da je kalota nabaviti. :dontknow:
Znaci nitko nije stavljao neki top mnp leovince, deak...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju