Tehnički kutak > Garaža
X9 500
Kjaj:
Nakon vxr-a doslo vrijeme da se nabavi nova masina. Potrebe zahtjevaju nesto drugo, stoga malo je jaca i malo veca, dakle kao sto naslov kaze X9 500, 2002. god. :toothy9:
Evo par slika: :toothy12:
Skut je za mene u zadovoljavajucem stanju. Plastike standarno izbljedile :dontknow:
Cini mi se da je bio izvrnut na ljevu stranu s nogare ali to je sve. :dontknow:
Pali na zub, ne klapa i cini mi se da je sve na svom mjestu. :icon_biggrin:
Nakon odvezenih par stotina kilometara opci dojam je zadovoljavajuci. Razlika ogromna od vxr-a sto se tice udobnosti. Bilo bi jos km ali vremenski uvjeti ne dozvoljavaju :dontknow:
Na pocetku su mi malo bile cudne vibracije koje su malo izrazenije pri startu, ali vrlo brzo sam se navikao.
Nakon skidanja zadnjih bocnih plastika da se dodje do pumpe vode kao i filtera zraka uocio sam da je skut dosta dobar sto se tice estetike i stanja plastika kao i vanjskog stanja masine.
Za sada promjenuto ulje ( staro bilo jos crveno (motul u njemu bio) pa mi se cini da je masina ok), fiter ulja i zraka(skoro velik kao i u auta :icon_biggrin:) voda ispustena i uliven antifriz i destilirana voda, i jos svicica promjenuta. Mislio sam i tekucine u kocinicama ali nema potrebe. To je to za sada, na proljece dolazi nova zadnja guma, remen i rolice.
U planu mozda neki vario i spuh :icon_biggrin:
Nisam bas puno tema na forumu susreo s ovim skutom ili ovom masinom, pa je svaki komentar dobrodosao :icon_biggrin:
nikola.dragicevic8:
Prava lađa, puno sretnih km :icon_thumright:
Kjaj:
--- Citat: nikola.dragicevic8 - 07 Studeni, 2014, 00:27:20 ---Prava lađa, puno sretnih km :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvalaaa :icon_biggrin:
luka.ck:
Svida mi se krstarica. Kakva je potrošnja, ubrzanje, krajnja brzina?
Kjaj:
Za potrosnju nisam siguran, ali amo rec da sam malo prije rezerve nalio 100 kn, to mu je bilo do cepa. od tada sam presao nekih 200 km (nisam siguran tocno koliko jer onaj sat ne mjeri dobro) i sada mi se rezerva upalila. pa mislim da je oko 5 l.
Ubrzanje zadovoljavajuce s obzirom na tezinu, ali poslje 80 lipo puni, i ne osjetis da ides 100. :icon_biggrin:
Krajnju nisam testirao jer neznam stanje remena, ne mogu skinuti platiku dekla da ne skinem onu veliku plastiku sto ide ispod jer je nedostupan jedan saraf bez toga pa ne mogu izmjerit remen pa nisam htio riskirati. Ali po satu max upamcena je 157. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju