Tehnički kutak > Garaža
X9 500
Kjaj:
Termostat stavljen. :toothy9:
Temperatura napokon kako bi trebala biti. Vec nakom minutu dodje do pola, mozda malo iznad i tako stoji. :icon_biggrin:
Namucio sam se dok sam ga promjenio i odzracio. :confused5:
Danas provozano skut, nekih 30 km. Super ide i zadovoljan sam zadnjom Dunlopicom.
Kjaj:
Nakon jos malo vozanja nije mi htio da ocita da je bocna nogara dignuta. :dontknow:
I to pred kaficom, nakon sto sam rodjaku dao djir. Pa da covik nebi popizdio :icon_scratch:
Dodjem do nje i skinem onaj amo reci puz. Bio je dosta tvrd za okretanje. Pospricao kontakt sprejom i vratio, sada sve radi. :icon_biggrin:
Ovaj novi remen mi jos malo skrici, to valjda jer je duzi.
Moze li mi netko reci dali je to normalno??? I hoce li to stati???
ljubo46:
jesi siguran da remen "skici" iako sam i kod sebe vidio po bloku i remenu da je bilo kontakta al to ce prestati a vremenom.
kod mene se cuje struganje iz kvacila na startu, kad ga pocistim i posmirglam mir je jedno vrijeme ali zacas opet..tako je mozda i kod tebe, pogotovo ako je na startu.
neos 123:
A jeste probali narezat pakne da ta prasina ima gdje otic ja sam sebi tako rijesio problem
ljubo46:
--- Citat: neos 123 - 22 Ožujak, 2015, 18:41:02 ---A jeste probali narezat pakne da ta prasina ima gdje otic ja sam sebi tako rijesio problem
--- Kraj citata ---
jesam imas u mojoj temi i slika, ali ne pomaze, kaze dosta ljudi da na 500-tkama imaju taj problem..rjesenje znam al to mi se neda radit..tokarit treba pakne da budu savrseno okrugle, iako taj zvuk nestane kad se dobro zgriju kod duzih voznji tako da se ne zamaram puno..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju