Tehnički kutak > Garaža
X9 500
Kjaj:
Evo pogledao ulje, kad ono dobro Pomjesao ulje i benzin.
Smrdi na benzin I preko maximum je na šipci.
Mislim da je do termostata jer je radna temperatura preniska. :dontknow:
Zvao u Globala za novi, kažu da će doći tek za 2-3 tjedna. :icon_scratch:
I Dunlopica namontirana. Probna vožnja će sačekati termostat i novo ulje.
ljubo46:
je to je termostat onda kolega..
i kazem izbjegavat kratke voznjice(da se masina ne stigne ni zagrijat na radnu temp) i ne bi smjeo bit problema... :icon_thumright:
ivano_007:
Kakav akumulator imaš i koliko traje? Ja godišnje jedan uzimam, sad neznam jel to normalno il cucla struju negdje :angry7:
S kiselinom 240 kn, a sa gelom akumulator 400 i nešto kn, neznam koja je razlika.
Kjaj:
--- Citat: ivano_007 - 12 Ožujak, 2015, 19:14:48 ---Kakav akumulator imaš i koliko traje? Ja godišnje jedan uzimam, sad neznam jel to normalno il cucla struju negdje :angry7:
S kiselinom 240 kn, a sa gelom akumulator 400 i nešto kn, neznam koja je razlika.
--- Kraj citata ---
A nemam pojma koliko je jaki. Obični vartin je. Pokušao sam vidi ti amperazu ali ne vidi se a nije mi se dalo vaditi ga.
Prijašnji vlasnik je rekao da je on njega napunio kiselinom i da je to to.
U mene skut uopće nije bio od 11 mjeseca nego u rođaka u garazi. On ga jednom upalio u 4 mj. Prije nego sam došao po njega rekao mu da ga stavi na punjenje par sati i upalio iz prve. I sada je ok.
Savjetovao bih ti da staviš 2 kabela s aku pod sic da ga tako možeš malo oživiti i upaliti bez problema nakon lezanja. Da ne skidaš plastike da dodjes do njega. I oznaci Šta je + a Šta -.
On se isprazni od ležanja. Dovoljno mu je da samo ona lampica od coda svitli par mjeseci. Ili jednostavno ga skineš kad parkiras i prije paljenja napunis par sati i vratiš ga.
steeef:
lampica koda ti prestane blinkat ako se skuter ne pali 2-3 dana,pa sve dok stoji i dok se ne upali skuter.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju