Tehnički kutak > Garaža

X9 500

<< < (3/17) > >>

steeef:
i.e. je masina i svaka takva se more spojit na dijagnostiku..
te masine su iskljucivo kruzerske,zato se tak i ponasa,tromiji je otpocetka pa kasnije tek dodje u okretaje di daje nabolji okretni moment..
to je slozeno ciljano tak da se npr 80 na sat kruza na minimalnim obrtajima i uz mizernu potrosnju..
za medjugradske i otvorene ceste je pravi kruzer,realna brzina mu je 150 kmh,mozda i malo vise..

sa polini variom skuter postaje totalno druga prica,od zivahnosti i ubrzanja,snage ima dovoljno i taj variomat ju odlicno prenosi kad treba..

ljubin nexus ko serijala me bil razocaral,ali nakon kae stavil variomat i dok sam probal,ostal sam iznenadjen i to jako ugodno,ocekival sam pomak ali ne ovakav i moj osmijeh je ljubi sve rekel  :icon_biggrin:

Kjaj:
svjestan sam toga, to sam i trazio,  ;D

Ima neki kabel kao muski jack od telefona u lijevom pretincu ispod vilana, jeli to to?

Ocito ce onda iduca investicija bit vario  :toothy9:

Hvala Steef :icon_thumright:

shegyi2000:
ja sam pomalo ljubomoran, čestitam svaka cast

Kjaj:

--- Citat: shegyi2000 - 07 Studeni, 2014, 19:02:37 ---ja sam pomalo ljubomoran, čestitam svaka cast

--- Kraj citata ---
;D :icon_thumright:

Corector:
Dobar stroj i vidim zadnja guma ce brzo doci na red kako i nebi kad taj skuter sa dvoje jacih i prtljagom tezi skoro pola tone  :toothy10: ali je lađa  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju