Općenito > Propisi
Pad s motora
Kenny:
A ako padnes i dode murija,napravi zapisnik i to,kolika je kazna ?? Koliko ja znam za "padanje" ide kazna za "remecenje javnog reda i mira".
Ja sam se prije mjesec dana razbio sa skuterom,neki lik je naišo i on je zvao hitnu i reko da sam pao s motora pa je,naravno,dosla i murija...
Malo vecom brzinom sam preso preko grbe i skrsio se.
InaÄŤe oko ceste di se to desilo raste hrpa borova pa se njihovo korjenje podvlaci pod cestu i podize asfalt.
Jeli se mogu na sudu izvuc na tu foru da kazem da nije moja krivica nego da je cesta sjebana :icon_biggrin:
marko.p:
kolega,tj,kolege(bilo ih 3) vozili se i naletili na ulje koje je ostalo nakon crasha i pali svi tri,razbili se i oni i motori i platile su im hrvetske ceste štetu i još su na kraju tužili ceste jer su se razbili i tu dobili velike novce
White:
--- Citat: marko.p - 09 Rujan, 2008, 15:06:11 ---kolega,tj,kolege(bilo ih 3) vozili se i naletili na ulje koje je ostalo nakon crasha i pali svi tri,razbili se i oni i motori i platile su im hrvetske ceste štetu i još su na kraju tužili ceste jer su se razbili i tu dobili velike novce
--- Kraj citata ---
hah.. :notworthy: nema sta :notworthy: ali neprođu svi tako dobro kao oni...inace postupio bi kao oni ;D
..::IVKULJA::..:
frend je naletio sa kawom 636 na sljunak u zavoju i zviznio...tuzio HAC i dobio velike pare...al nemoj da ti padne na pamet ic prosipat ulje negdje,jer moras bit doktor da napravio jebeeenu simulaciju ak mislis izvuc pare...jer murija lako zakljuci da je fejk i onda ti gaaadno najebes
Galjego:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 11 Rujan, 2008, 02:47:36 ---frend je naletio sa kawom 636 na sljunak u zavoju i zviznio...tuzio HAC i dobio velike pare...al nemoj da ti padne na pamet ic prosipat ulje negdje,jer moras bit doktor da napravio jebeeenu simulaciju ak mislis izvuc pare...jer murija lako zakljuci da je fejk i onda ti gaaadno najebes
--- Kraj citata ---
:laughing1: :laughing1: :toothy9: :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju