Općenito > Propisi

Pad s motora

<< < (2/4) > >>

black-rox:
Znači ako padneš sam svojom krivicom ni slučajno zvat policiju makneš motor sa ceste i ako imaš neke ozljede i moraš na hitnu na hitnoj rečeš da si pao npr po stepenicama,s bicikla,opet ako kažeš s bicikla pitat će te di si pao ako kažeš na cesti opet ti zovu policiju,zato moraš reć u šumi ili tako neš,a ako nisi kriv ili je bilo ulja,pijeska i takvih stvari onda zoveš lijepo policiju da napravi očevid :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: black-rox - 06 Rujan, 2008, 13:18:19 ---Znači ako padneš sam svojom krivicom ni slučajno zvat policiju makneš motor sa ceste i ako imaš neke ozljede i moraš na hitnu na hitnoj rečeš da si pao npr po stepenicama,s bicikla,opet ako kažeš s bicikla pitat će te di si pao ako kažeš na cesti opet ti zovu policiju,zato moraš reć u šumi ili tako neš,a ako nisi kriv ili je bilo ulja,pijeska i takvih stvari onda zoveš lijepo policiju da napravi očevid :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Znači ak su mi sj*** plastike sa lijeve strane onda mogu tražit di ima ulja na raskrižju na skretanju u lijevo i osiguranje mi popravi plastike? I neću imat troškove policije?

Ak mi neko to potvrdi ja odma idem tražit fleke od ulja i slično  :toothy9:

Rossi:
ja mislim da si ti vec naso fleku od ulja  :toothy3: pa se sad raspitujes bil mogo sta izvuc od osiguranja jer si pogrebo plastike :D

MaLi_OdvALjivAc:
bokte, prospi ulje gde ti padne na pamet na nekoj budjavoj cesti gde nema puno prometa da se neko dr ne sjebe i to ti je to

dhorvat:

--- Citat: Rossi - 06 Rujan, 2008, 16:16:18 ---ja mislim da si ti vec naso fleku od ulja  :toothy3: pa se sad raspitujes bil mogo sta izvuc od osiguranja jer si pogrebo plastike :D

--- Kraj citata ---

:toothy9: :toothy9: Dobra!!  :icon_thumright: :toothy9:

Puno put sam strugal po podu al ovaj put samo pitam  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju