Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (20/279) > >>

ivanm:
a čuj svaki mob je sve jači.. kod mene isto... dok sam sa s4mini po kući tražil gps signal i našo ga samo vani na dvorištu, sa s5 ga imam po cijeloj kući.. isto je i sa wifi.. prije bi hvatal do kuhinje a sad bez problema 20m od kuće..

3alfa3:
Evo jos 2 bench rezultata.
Quadrant standard i Geekbench 3.0

Ovime je zavrsilo benchanje - ne vidim u tome neki smisao, samo sam htio vidit jel sve u ganicama koje trebaju bit.

ivanm:
ispada da je ovaj 5x brži od one x..
a ti si još dvojio dal da mijenjaš mob ;D

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 15 Studeni, 2014, 13:51:36 ---ispada da je ovaj 5x brži od one x..
a ti si još dvojio dal da mijenjaš mob ;D

--- Kraj citata ---

...i sad vidim da te brojke nista ne znace, jer one x je sto se brzine tice u svakodnevnom radu skoro isti ko i m8. Zamisli da sad izadje mobitel koji je 1000 puta brzi od tvog S5. Jel imas kakve koristi u praksi od toga kad ti i S5 radi fenomenalno? Naravno, neko se igra na mobu i tu treba sirova snaga procesora i grafike, al eto, ja se ne igram. Jedino sto trazim od performansi je da je sve glatko ko putar - a HTC zbog svog Sense sucelja je tu odlican - cak i one x.

Ono gdje je m8 meni osobno bolji od one x je u trajanju baterije, kvaliteti prijema wifi i gps signala. OStale stvari su naravno isto bolje, ali meni ne znace previse.

I konacno mogu ko covjek po noci imat opciju koju sam koristio i prije smartphonea na SE telefonu - odabrat koji brojevi me mogu nazvat, a ostali nek cekaju da se probudim jer mi nece zvonit mob  :toothy12:   Ne razumijem zasto toga nema na jellybeanu na ONE X

Tomi_ZG:
Te brojke su po meni samo za kurčenje,džaba ti i da natuče 50 hiljada kad opet mob može imat lag pri korištenju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju