Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (19/279) > >>

ivanm:
a kaj je žena imala prije neg je dobila one x?

kak je probil 43000...? super, identičan hardver, vjerojatno je lakši sustav..
malo su poradili na os-u..
provrtim svoj drugi put i izgleda da varira po 3-5000 bodova kako kad..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 15 Studeni, 2014, 08:43:00 ---a kaj je žena imala prije neg je dobila one x?
--- Kraj citata ---

Jos nije dobila one x. Ima neki galaxy fame, ili  tako nesto

--- Citat: ivanm - 15 Studeni, 2014, 08:43:00 ---kak je probil 43000...?
--- Kraj citata ---

pojma nemam

ivanm:
poslal sam ti na fb poruku, bitan je račun iz vipa i odma se dobije kod..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 15 Studeni, 2014, 11:00:57 ---poslal sam ti na fb poruku, bitan je račun iz vipa i odma se dobije kod..

--- Kraj citata ---

nemam racun, imam samo ovjerenu garanciju na kojoj je datum stariji od 2 godine

3alfa3:
Moram pohvalit trajanje baterije na one m8. Ovako napamet, mob trpi barem duplo dulje maltretiranje od one x. Jedva sam ga jucer uspio potrosit do 10%, a vec sam zuljeve dobio na prstima koliko sam ga maltretirao :)

Wifi je osjetljiviji nego na one x. U garazi bi ponekad izgbio signal (betonske deke i sl), a kad je radilo, to je bilo ispod 5 megabita. ONE M8 radi uredno u cijeloj garazi, brzinevariraju od 24-48 megabita. Zadovoljan, i sad mogu deisntalirat software koji mi je laptop u garazi "pretvarao" u wifi repeater kako bi mob imao dobar wifi signal.

A i GPS je odlican. Evo screenshota - u zatvorenom prostoru (kuci), takvevrijednosti i broj nadjenih satelita do sad nisam vidio na one x. Cak ni na otvorenom prostoru - OK, preciznost sam vidio 2 metra, ali ne ovoliki broj satelita.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju