Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
steeef:
frend je uzel prekjucer m8 i to je jednostavno to dok ga primis u ruku,osjecaj metala...sa njim je dobil i gumenu navlaku htc-ovu,iste boje poluprozirnu i skroz tanku tak da mob povecava jedva za koi mm..
kolko sam videl,slike su super,kollo sam videl kameru,skroz je ok..ima i onih telefona koi imaju mpix ko u prici pa je rezolucija nikakva.
pogotovo za neke slike koje se moraju risajzat za forume i slicno..
uglavnom,toe to
balicdim:
što se tiče G3 izdrži on i 5 dana, ovisno kako ga koristiš
imam G2 uz normalno korištenje izdrži skoro 2 dana (cca 40ak h) uz upaljen net i SOT je oko 4-4,5h uz 100% automatsko osvjetljenje, dnevno oko 30ak min poziva, 50ak poruka
G3 sam imao tjedan dana na testu i rezultati su bili gotovo isti dan i pol uz identično korištenje
no pošto je meni u duši da se igram sa "opcijama programera" znao sam izvuć i do 5 dana sa dvicom
invert boja
rezolucija zaključanog ekrana na 720p
isto tako i rezolucija slide ekrana
uključena opcija da kad se skroz ugasi program na "back i/ili home" tipku
dnevno korištenje ekrana na do 80% noćno oko 20%
pokretanje interneta samo po potrebi.....
sve je to kako ga koristiš toliko će ti baterija trajat
što se tiče dječijih bolesti, to ima svaki mobitel samo je pitanje koliko ćeš ih primjetit
kod G2 i G3 je mene smetalo što ima problem kod inicijalizacije kamere u slučaju da imaš osim originalnog još neki program sa kojim slikaš/snimaš
nadalje dok je bio 4.2.2 imao si opciju zasebnog paljenja GPS-a i lokacijskih usluga, sad na 4.4.2 je to sve u lokacijskim uslugama (nema zasebnog paljenja samo gps-a)
dosta ljudi ima problem kod telefoniranja i kod G2 i kod G3 da im je loš zvuk pri priči ili pri slušanju no to se da riješit sa određenom opcijom za u pozivima (nešto u stilu smanji okolnu buku).....
ima toga x stvari
Grale:
Sad će ti još i lizaljka izać za njega :icon_biggrin:
balki:
Isprane boje pa isprane boje.. :laughing7: Imam Kodakov kalibrator pa mozemo isprobat na kojem su mobitelu vjernije boje :toothy9:
Aj nek si ga povoljno dobio i nek te dobro sluzi pa taman i od konkurencije bio :icon_thumright:
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Studeni, 2014, 17:59:12 ---
--- Citat: 3alfa3 - 14 Studeni, 2014, 16:22:45 ---Ako kojim slucajem bude lockan, rijesim to jednostavno. Javim kad kartica proradi jel ima problema.
--- Kraj citata ---
Proradila kartica. Mob radi ;D
mob konacno skroz updatean (trajalo je). Sad je kitkat 4.4.4
--- Kraj citata ---
daj odvrti antutu pa baci koji printscr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju