Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
steeef:
ko zna zna,haha
drago mi je da si ipak uzel htc :icon_biggrin:
3alfa3:
o j#boga update, da ga j#bo.
Svaki put kad "kliknem" update, nadje nesto novo. Sad je sa 442 updatean na 443, a izgleda da trenutno ide 444 update (android verzija).
Nadam se da ce to uskoro prestat da se mogu konacno malo zabavljat sa telefonom ;D
Vec je preko gige updateano (samo sto se tice sistema).... Polako gubim zivce jer mi je doma net na 3,5 megabita pa to traje ;D
3alfa3:
--- Citat: steeef - 14 Studeni, 2014, 16:59:33 ---ko zna zna,haha
--- Kraj citata ---
Ma kakvo znanje - ista sreca ;D
--- Citat: steeef - 14 Studeni, 2014, 16:59:33 ---drago mi je da si ipak uzel htc :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Uspio se ovih dana/tjedana informirat i jedino mi je one m8 igrao - s5 jeftino djeluje, g3 ima ispranu sliku na ekranu.... HTC je stvarno kvalitetan u ruci - ko rols rojs. Kamera mu je navodno rak rana jer je samo 4 megapiksela, al iskreno, jebes kameru na mobu kad je moj digitalni fotic koji ima 5 megapiksela i star ni ne znam koliko godina bolji od svih mobitela zajedno. Za nesto dokumentirat i stavit na net (gdje inace volim resizeat na 800x600) ce bit i viese nego odlican
I mogu rec jedno - HT ONE X ima odlican ekran. Ali ONE m8 je u svom svemiru i klasa za sebe
Tomi_ZG:
Dobar ulov bome,za džaba ak usporedimo sa cijenom u dućanu.
--- Citat: balki - 02 Studeni, 2014, 08:02:44 ---G2 ima "vanserijsku" autonomiju i s njim se tesko moze usporedjivati hilo koji mob njegove velicine i karakteristika. Trajao mi je po 2 puna dana dok G3 traje skoro duplo krace. Znaci uz puno koristenja mi izdrzi jedan dan s time da imam "sve" ukljuceno non stop (4g, wifi, bluetooth, sinhronizacije...)
--- Kraj citata ---
Imaš g3? Ak da kak si zadovoljan s njim?
Ja sam mislio uskoro uzet g2 al kad sam probao g3 reko to je to,uzeo bi 2/16gb verziju jer imam dobru ponudu.
Čitam po netu da je mob imao dosta dječjih bolesti i bugova al su valjda to do sad riješili.
3alfa3:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Studeni, 2014, 16:22:45 ---Ako kojim slucajem bude lockan, rijesim to jednostavno. Javim kad kartica proradi jel ima problema.
--- Kraj citata ---
Proradila kartica. Mob radi ;D
mob konacno skroz updatean (trajalo je). Sad je kitkat 4.4.4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju