prije bi rekao da su šanse 80-20 u korist dobrog tj. jeftinijeg provoda, kao što sam napomenu samo dobri i čvrsti živci i ide to, uz dosađašnju praksu i iskustvo samsung modeli s3,4,5 idu iz malog prsta samo treba znat koliko i kako zagrijavat s1 i s2 su teži za radit jer imaju deblje staklo i bolje ljepilo pa baš i nisu zahvalni za radit
lg g2,3 si nezgodni jer im je velika površina tj širi su od samsunga pa se mora postepeno zagrijavat lijeva-desna strana jer ako se zagrijava kompletan (fenom) može doći do situacije kao što se meni dogodila (iako sam ja pazio)
xperia Z serije su jeftinije u kompletu jer se ne vrijedi mučit sa odvajanjem digitizera od lcd-a jer je digitizer jeftinijiza 10ak $ od kompletnog lcd+digi
apple proizvodi su najjeftiniji jer ih ima svaka šuša pa nije vrijedno truda za odvajanje
nokia je u 90% lumia modela u originalu odvojila lcd od digitizera
htc je problematičan osim M7 (kao samsung serija)
alcatel, huawei, ovisno od modela do modela ali do sad sam se susretao samo sa jeftinijim modelima za koje je bilo potrebno 20minuta posla uz kavu osim ascend p6 modela na kojem sam izgubio 2 dana, 1 dok sam ga rastavljao 1 dok sam ga sastavio jer nisam imao nekog bogatog iskustva sa mobilnim šarafanjem