Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
balki:
Savjet svima- ne se opterećivati s tim baterijama tolko- prazniš kad moraš, puniš kad moraš ili preko noći ili kad možeš. Svi uređaji koje spominjemo imaju kontrolere koji se brinu o tome da mi nebi morali brinuti. Kad baterija crkne ili oslabi kupit novu ili već bude vrijeme za novi uređaj i idemo dalje...
Ima mudrih koje znam što vade bateriju iz laptopa da "čuvaju bateriju" i tako izgube njenu "ups" funkciju pa onda radi toga izgube powerpoint/exelicu/report koji su radili cijelo jutro zato jer se srušilo napajanje ili je netko nešto ištekao slučajno;-))
3alfa3:
--- Citat: balki - 29 Siječanj, 2015, 16:47:10 ---Savjet svima- ne se opterećivati s tim baterijama tolko- prazniš kad moraš, puniš kad moraš ili preko noći ili kad možeš. Svi uređaji koje spominjemo imaju kontrolere koji se brinu o tome da mi nebi morali brinuti. Kad baterija crkne ili oslabi kupit novu ili već bude vrijeme za novi uređaj i idemo dalje...
Ima mudrih koje znam što vade bateriju iz laptopa da "čuvaju bateriju" i tako izgube njenu "ups" funkciju pa onda radi toga izgube powerpoint/exelicu/report koji su radili cijelo jutro zato jer se srušilo napajanje ili je netko nešto ištekao slučajno;-))
--- Kraj citata ---
Mudro zboris. Iz tog razloga ni ne vadim bateriju iz laptopa, a za desktop pc ionako koristim UPS :)
Iako, postoji i autosave opcija za one lijene kojima se neda svako malo stisnut ctrl+s :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
anabellas:
--- Citat: balki - 29 Siječanj, 2015, 16:47:10 ---Savjet svima- ne se opterećivati s tim baterijama tolko- prazniš kad moraš, puniš kad moraš ili preko noći ili kad možeš. Svi uređaji koje spominjemo imaju kontrolere koji se brinu o tome da mi nebi morali brinuti. Kad baterija crkne ili oslabi kupit novu ili već bude vrijeme za novi uređaj i idemo dalje...
--- Kraj citata ---
savjet svima samo kad rade u officeu metnut bateriju hh ;D
cura je 4 godine imala bateriju u laptopu koji je non stop na struji bio i komotno ju je mogla u smece bacit tako da radije povremeno ju metat samo da ciklus odradi i naravno kad se koristi za van :D
3alfa3:
--- Citat: anabellas - 29 Siječanj, 2015, 16:52:27 ---
--- Kraj citata ---
savjet svima samo kad rade u officeu metnut bateriju hh ;D
cura je 4 godine imala bateriju u laptopu koji je non stop na struji bio i komotno ju je mogla u smece bacit tako da radije povremeno ju metat samo da ciklus odradi
--- Kraj citata ---
Ja svoju bas danas nakon ove teme izjasio do 5% i stavio punit. Javim za sat vremnena koliko je struje primila. Prije pola godine odprilike je primila 96%, bas me zanima koliko je sada
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk 2
3alfa3:
Evo stanja baterije laptopa - baterija je primila 94,6% nazivnog kapaciteta. Nije lose za jeftinu toshibu staru godinu dvije koja je vjecno na punjacu ;D
Prije je wear level bio oko 4-4,5%, sad, par mjeseci poslije je 5.4%.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju