Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (11/279) > >>

3alfa3:

--- Citat: Faba - 01 Studeni, 2014, 01:59:01 ---Iako si odusto od kupnje napisat cu svoja iskustva jer cura ima M8 i probao sam S5

Definitivno bi uzeo HTC. Sucelje je fluidno, ekran vrhunski, stereo zvunici su za 2 klase bolji od sveg ostalog,a povrh svega tu je metalni okvir. Po meni je prekrasan,kvalitetan,a ona hladnoca metala kad ga prvi put u danu koristis je  :notworthy: :notworthy:

S druge strane straznja plastika na S5 mi je odbojna,a kombinacija TouchWiza i AMOLED-a mi ponekad djeluju ko da su izasli iz crtica. Opet S5 ima puno bolju kameru i veci kapacitet baterije.

Iako ga nisam imao prilike probati,mislim da je Oneplus isplativija kupnja od oba.

--- Kraj citata ---

Cak je i moj one x fluidan, a mogu mislit kako je to onda na one m8. Sense je ocito najbolja nadogradnja na android

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 01 Studeni, 2014, 10:48:11 ---drop test:
meni je neki dan s5 pao sa jednog metra i orkoturao se po pločicama 2-3 metra i na kraju pao na ekran - nema nijedne crtice.. a pošteno je tresnuo o bok, nije se niš ogrebalo, sve 5  :drunken_smilie:

nema na njemu nikave maskice ni folije (jer je mob s tim još nezgrapniji i veći :angry7: )

--- Kraj citata ---

Moj one x je pao na pocetku stepenica na ulazu stan (kopao po djepu da izvadim kljuceve od stana i mob ispao) i zavrsio u dvoristu na betonu. Bio je u futroli prvih par stepenica, a onda ispao iz nje. Niti crtice. Nevjerojatno, a radi se o prvom katu, a ne par stepenica. I To su one grube stepenice koje se ne klizu kad pada kisa.
Znao je past u garazi na pod bez futrole, ali tamo je glatka glazura koja je pofarbana pa se ni ne moze ogulit, jedino od udarca eventualno ostetit. Ali cak se ni to nije desilo.

Ali zato jedan pad sa 40cm u dnevnoj sobi na parket i klizanje ektanom po parketu i imam crtu preko pola ekrana od jednog zlocestog zrnca prasine. Vidljivo samo pod odredjenim kutem na jacem svjetlu, pa ne smeta.

ivanm:
imao sam maskicu al to toliko poveća mob, pa čak i ona najtanja a foliju sam imao par dana i skinuo jer korištenje dobrog ekrana s folijom je ko seks s kurtonom.. nije to- to.. ;D

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 01 Studeni, 2014, 11:02:44 ---imao sam maskicu al to toliko poveća mob, pa čak i ona najtanja a foliju sam imao par dana i skinuo jer korištenje dobrog ekrana s folijom je ko seks s kurtonom.. nije to- to.. ;D

--- Kraj citata ---

Ja koristim futrolu tako da je mob zasticen u djepu, a kad ga koristim, gol je skroz - niti folija preko ekrana, bas iz razloga kojeg si naveo

eladio:

--- Citat: ivanm - 01 Studeni, 2014, 11:02:44 ---imao sam maskicu al to toliko poveća mob, pa čak i ona najtanja a foliju sam imao par dana i skinuo jer korištenje dobrog ekrana s folijom je ko seks s kurtonom.. nije to- to.. ;D

--- Kraj citata ---

kao ratkape na sportskom autu  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju