Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
pajo:
Onda jabuku
Sent from my GT-I9100
3alfa3:
--- Citat: pajo - 29 Listopad, 2014, 14:49:21 ---Onda jabuku
Sent from my GT-I9100
--- Kraj citata ---
E sad si ga usro ;D
*
iako s jabukom imam itekako iskustva - ali ne sa mobitelima neko kompjuterima - jos od 90tih godina
Faba:
Iako si odusto od kupnje napisat cu svoja iskustva jer cura ima M8 i probao sam S5
Definitivno bi uzeo HTC. Sucelje je fluidno, ekran vrhunski, stereo zvunici su za 2 klase bolji od sveg ostalog,a povrh svega tu je metalni okvir. Po meni je prekrasan,kvalitetan,a ona hladnoca metala kad ga prvi put u danu koristis je :notworthy: :notworthy:
S druge strane straznja plastika na S5 mi je odbojna,a kombinacija TouchWiza i AMOLED-a mi ponekad djeluju ko da su izasli iz crtica. Opet S5 ima puno bolju kameru i veci kapacitet baterije.
Iako ga nisam imao prilike probati,mislim da je Oneplus isplativija kupnja od oba.
balki:
Otipkacu samo dva znaka:
G3
(Ko nije probo nek proba :headbang:)
ivanm:
drop test:
meni je neki dan s5 pao sa jednog metra i orkoturao se po pločicama 2-3 metra i na kraju pao na ekran - nema nijedne crtice.. a pošteno je tresnuo o bok, nije se niš ogrebalo, sve 5 :drunken_smilie:
nema na njemu nikave maskice ni folije (jer je mob s tim još nezgrapniji i veći :angry7: )
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju