Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (10/279) > >>

pajo:
Onda jabuku

Sent from my GT-I9100

3alfa3:

--- Citat: pajo - 29 Listopad, 2014, 14:49:21 ---Onda jabuku

Sent from my GT-I9100

--- Kraj citata ---

E sad si ga usro  ;D

*
iako s jabukom imam itekako iskustva - ali ne sa mobitelima neko kompjuterima - jos od 90tih godina

Faba:
Iako si odusto od kupnje napisat cu svoja iskustva jer cura ima M8 i probao sam S5

Definitivno bi uzeo HTC. Sucelje je fluidno, ekran vrhunski, stereo zvunici su za 2 klase bolji od sveg ostalog,a povrh svega tu je metalni okvir. Po meni je prekrasan,kvalitetan,a ona hladnoca metala kad ga prvi put u danu koristis je  :notworthy: :notworthy:

S druge strane straznja plastika na S5 mi je odbojna,a kombinacija TouchWiza i AMOLED-a mi ponekad djeluju ko da su izasli iz crtica. Opet S5 ima puno bolju kameru i veci kapacitet baterije.

Iako ga nisam imao prilike probati,mislim da je Oneplus isplativija kupnja od oba.

balki:
Otipkacu samo dva znaka:
G3
(Ko nije probo nek proba :headbang:)

ivanm:
drop test:
meni je neki dan s5 pao sa jednog metra i orkoturao se po pločicama 2-3 metra i na kraju pao na ekran - nema nijedne crtice.. a pošteno je tresnuo o bok, nije se niš ogrebalo, sve 5  :drunken_smilie:

nema na njemu nikave maskice ni folije (jer je mob s tim još nezgrapniji i veći :angry7: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju