Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (65/279) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 22:43:10 ---Jbg prije mjesec dana je bil u hangaru na akciji 2750 i ista cijena na 12 rata je bila. 16 Gb model.
Ma 300-350 ppi-a je sasvim ok i nepotrebno je vise.

--- Kraj citata ---
A jbg,da je sad bila takva nebi previše razmišljao,trenutno je 3100 za keš,3444 za na rate.
Ovo za ppi-je se slažem,mob manje pati procesor i bateriju,manje se zagrijava i brži je,bio bi sretniji da g3 ima full hd ekran,ovo sve preko je marketing i natjecanje ko ima većeg.

eladio:
kod mobitela, danas das 300kn vise, sutra vratis 300kn vise..
nije to smak svijeta..

:redface:

anabellas:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Siječanj, 2015, 22:54:24 ---
--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 22:43:10 ---Jbg prije mjesec dana je bil u hangaru na akciji 2750 i ista cijena na 12 rata je bila. 16 Gb model.
Ma 300-350 ppi-a je sasvim ok i nepotrebno je vise.

--- Kraj citata ---
A jbg,da je sad bila takva nebi previše razmišljao,trenutno je 3100 za keš,3444 za na rate.
Ovo za ppi-je se slažem,mob manje pati procesor i bateriju,manje se zagrijava i brži je,bio bi sretniji da g3 ima full hd ekran,ovo sve preko je marketing i natjecanje ko ima većeg.

--- Kraj citata ---

meni cudno malo dela taj g3 , sad dali ga taj 2k ekran toliko opterecuje naspram full hd mozda i da..
buraz preso sa iphonea 5 na g3 i kaze kako je radio ovaj iphone dobro to nemrem zaboravit :D

Rox-Rab:
sta ti to cudno radi na g3?

evo ja ga imam nekih 3 mjeseca i nikad nikakvih problema sve radi ko podmazano dok nisam pred malo stavio lizaljku ali i to ce se rijesit

Tomi_ZG:
Rox ti imaš verziju od 3gb,svejedno jel i kod tebe zauzeće rama dosta veliko,znači ne dok sve živo pootvaraš nego pod "normalno"?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju