Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (64/279) > >>

Grale:
S exynosom nije za naše tržište?

eladio:
note4 je monitor , televizija (prevelik je), a ne mobitel  :toothy3:
i uistinu mislim da nije nis bolji , s obzirom na samsung bloatware ..g3 3gb model je pila No1  :glasses9:

mana - nije triple sim  :laughing7:

Grale:
Šta ja znam, po meni je oneplus one ipak bestbuy ;D

Tomi_ZG:

--- Citat: eladio - 06 Siječanj, 2015, 21:14:11 ---note4 je monitor , televizija (prevelik je), a ne mobitel  :toothy3:
i uistinu mislim da nije nis bolji , s obzirom na samsung bloatware ..g3 3gb model je pila No1  :glasses9:

mana - nije triple sim  :laughing7:

--- Kraj citata ---
G3 ima samo 0.2 inča manji ekran od n4 al puno bolje leži u ruci,ima manje rubove oko ekrana i zakrivljen je,svejedno sam mišljenja da je n4 dosta bolji jer sam ga isprobao,al je i 1500-2000kn skuplji,a to nebi platio nikad.

--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 21:12:47 ---S exynosom nije za naše tržište?

--- Kraj citata ---
Po ovom kaj sam vidio u dućanu nije

--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 21:33:57 ---Šta ja znam, po meni je oneplus one ipak bestbuy ;D

--- Kraj citata ---
Je odličan je i on,samo bi me na rate koštao više nego g3,barem tu u zgu

Danas sam baš uspoređivao ekran s frendovim note 3 koji ima 386ppi,g3 ima 538ppi,jer par specijalaca tvrdi da vide bolju oštrinu na lg-u,razlike u oštrini normalno nema jer sve preko 350 ljudsko oko ne vidi,a ovi pričaju kafanske priče.

Grale:
Jbg prije mjesec dana je bil u hangaru na akciji 2750 i ista cijena na 12 rata je bila. 16 Gb model.
Ma 300-350 ppi-a je sasvim ok i nepotrebno je vise.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju