Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
eladio:
--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 16:39:54 ---Ok je wp, ali mi se ne sviđa :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
stvar navike :icon_biggrin:
--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 16:39:54 ---
Ima onaj šugavi internet explorer, tak da je surfanje kaos, kolko sam uspel vidjet na tom marketu, nije bilo nekog normalnog preglednika za skinut, iako barem podržava flash player.
--- Kraj citata ---
svakako minus, IE radi odlicno, ali glupo je ogranicit platformu na taj nacin, tu ce morat kad tad popustiti..
--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 16:39:54 ---
Btw, i na androidu i ios-u(neznam iz prve ruke) je besplatan orginalni office.
--- Kraj citata ---
da, pametan potez od microsofta.. iako su to morali odmah napraviti..
cinjenica je da su jako zakasnili i dalje kasne unekim segmentima..
ali WP je fantastican OS , radi odlicno i na slabijim mobitelima, tehnicki su odradili super posao.. ali to im nije dovoljno , morat ce se okrenuti trzistu jos vise.. ili ce ostat tu gdje jesu, na trecem mjestu..
Grale:
--- Citat: eladio - 06 Siječanj, 2015, 16:50:26 ---..
ali WP je fantastican OS , radi odlicno i na slabijim mobitelima, tehnicki su odradili super posao.. ali to im nije dovoljno , morat ce se okrenuti trzistu jos vise.. ili ce ostat tu gdje jesu, na trecem mjestu..
--- Kraj citata ---
Naravno, slažem se s tim.
Zamisli android s dual core-om 1,2 i pol gige rama?
Jesi?
Bolje da nisi :icon_biggrin:
A na wp-u takav mob solidno radi i za ono osnovno sasvim je dovoljan.
Recimo starci imaju te lumie 520 oba, njima sasvim ok, viber, mail i tu i tamo surfanje, jedno kaj je malo kompliciran za korištenje i nije za početnike.
anabellas:
--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2015, 16:39:54 ---Ok je wp, ali mi se ne sviđa :icon_biggrin:
Koristil sam ga ljetos 2 tjedna dok je moj bil na popravku, jednostavno izgubiš volju za korištenjem osim za nužne potrebe (zvanja i slanje poruka).
Iako to čak ni nije mana, zavisi kako gledaš na to ;D
Ima onaj šugavi internet explorer, tak da je surfanje kaos, kolko sam uspel vidjet na tom marketu, nije bilo nekog normalnog preglednika za skinut, iako barem podržava flash player.
Naravno, to sam koristil low budget uređaj, lumiu 520, možda bi na nekom drugom bilo bolje iskustvo.
Btw, i na androidu i ios-u(neznam iz prve ruke) je besplatan orginalni office.
--- Kraj citata ---
Takvo sam misljenje i ja dobio i u preko godinu dana koristenja se nisam mogao naviknut.
uopce ga nisam analiziro više ali vjerujem da je optimiziraniji neg android.
samo su se sjetili startat kad je utrka vec davno pocela :icon_thumright:
bio bi iphone lover samo da je razumno skuplji ali ovo kolko je skuplji me tjera da i dalje android koristim :laughing7:
Tomi_ZG:
Već 2 dana čačkam po g3 i mob mi je super,naspram stare kante avion,jedino ne kužim zakaj mi je zauzeće memorije i po 1.5gb(mob prikazuje 1.8gb,verzija 2gb rama),kad napravim factory reset bude po 1gb kaj je isto previše,i onda krene samo punit,a još nisam usnimio ni jednu dodatnu aplikaciju,inače mob nema lag(tu i tamo zatrzne ko i svaki android),malo mi je to čudno,jer je većini na mobu s 2gb rama s par usnimljenih aplikacija zauzeće ispod 1gb rama.
--- Citat: 3alfa3 - 05 Siječanj, 2015, 11:19:41 ---Sto vise nakrcas aplikacija u ram, to mob bolje radi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To smo govorili jučer,al ipak mi se ovo čini malo previše
eladio:
android :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju