Ostalo > Razne offtopic teme :)

HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove

<< < (61/279) > >>

ivanm:
Ne?? Vidis da eladio svrsava na pokretne prozore :P

eladio:

--- Citat: ivanm - 05 Siječanj, 2015, 20:10:14 ---Ma kakav windows mobile. Nije to za nas developere ;-)
Btw koji windows phone valja?

--- Kraj citata ---

koji ne valja? omnia mi je bila zakon, još od početaka prije mango nadogradnje.. imao sam ga dok drugi nisu ni znali da postoji.. i koristio sam ga skoro dve godine bez greske..
 ativ da postoji dual sim bi sada odmah kupio..
u biti wp ima problem s glupim zune (itunes) pristupom i jedino mu to zamjeram i zbog toga nemam trenutno wp mobitel jer me to ogranicava jako..
.. sve ostalo je bolje i brze i glađe  :happy6:

anabellas:
imao sam i ja omniu kad je izasla, nikad losiji software nisam vidio niti manje mastovit , a najvise mi se zgadilo u rano vrijeme windows phoneova kad sam ga ja dobio je bilo na shopu nemoguce skinuti aplikacije besplatno koje su u isto vrijeme na ip i androidu bile uredno besplatne, i market je šteko po minutu loada stranicu.
vjerujem da se popravila vecina problema ali nikad vise  :toothy3:

ako ne android ona definitivno ios  :icon_thumright:

eladio:
maštovit? OS?
loš? wp?

iOS je jabuka only OS , i kao takav me ne interesira ni najmanje..
android svakako ima svoje prednosti, ali to definitivno nije kvaliteta OSa
wp je zakasnio u utakmicu, i sad nek se bori s duhovima ,

wp_u ja osobno najvise zamjeram zune,.. to me vise smeta nego evo ovo sto moram svoj android bar tjedno jednom restartat , to sto je neoptimiziran , sto laga i sa mocnim hardverom, i td..
microsoft je bila cudna firma za vrijeme ballmera, ali evo novi CEO bi mogao stvari s vremenom popeglati... office je free, i slično.. stvari idu naprijed.. mozda se i android popravi sad kad ima ozbiljniju konkurenciju  :laughing7:

Grale:
Ok je wp, ali mi se ne sviđa :icon_biggrin:
Koristil sam ga ljetos 2 tjedna dok je moj bil na popravku, jednostavno izgubiš volju za korištenjem osim za nužne potrebe (zvanja i slanje poruka).
Iako to čak ni nije mana, zavisi kako gledaš na to ;D
Ima onaj šugavi internet explorer, tak da je surfanje kaos, kolko sam uspel vidjet na tom marketu, nije bilo nekog normalnog preglednika za skinut, iako barem podržava flash player.

Naravno, to sam koristil low budget uređaj, lumiu 520, možda bi na nekom drugom bilo bolje iskustvo.

Btw, i na androidu i ios-u(neznam iz prve ruke) je besplatan orginalni office.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju