Ostalo > Razne offtopic teme :)
HTC One M8 vs. Samsung S5, a i sve ostalo vezano uz mobove
ivanm:
hoću 45000 ;D ;D ;D :icon_biggrin: :headbang:
Rox-Rab:
Sto se tice g3 ja sam i vise nego zadovoljan, 4k reza i 544ppi cine jednostavno savrseno prikazanu sliku i nemoguce je okom vidjet pixel,laserski autofokus radi svoj posao kako treba i slike budu savrseno ciste, ima dual bljeskalicu pa su i po mraku dobre slike a bez nje ko i svaki mob u mraku ne moze napravit neznam kakvu sliku, cpu pokrece sve zivo bez trzanja iako je na pocetku bilo nekih gresaka o kojima sam i citao prije nego sam ga uzeo, npr baterija je kratko trajala,znao bi se grijat i trtlzanja je bilo ponekad međutim nakon 10-ak dana sve je dosslo u normalu kako je i pisalo na netu
Promjenom tvornicke teme sam bateriji produljio vrijeme rada i to skoro za duplo, svijetlina ekrana mi je na 35% jer mi nije potrebno jace jer se vidi vise nego odlicno a kad se stavi recimo na 100% trosi se samo tako zbog ekrana kakav je
Ja imam verziju sa 3gb rama i 32 memorije
ivanm:
kaj imaš gore, lolypop ili kitkat?
lolypop ima sve svijetle teme i ubija bateriju..
kak si promijenio temu?
nadam se komplet nema a ne samo launcher?
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 07 Prosinac, 2014, 08:28:41 ---izašo novi firmver za s5.. android 5.0 lolypop..
odličan, samo ima svjetle tonove pa jede bateriju..
--- Kraj citata ---
Nije to do toga. LCD ekrani uvijek trose isto struje bez obzira prevladava li tamna ili svjetla slika. Ono sto na ekranu zdere bateriju je nivo osvjetljenja kojeg postavis jer time direktno utjeces na to koliko ce slika bit svjetla/tamna. I sto je veca rezolucija ekrana, to je vise opterecen procesor.
U tvom slucaju sigurno nije do toga sto na lolipopu prevladava svjetliji ton nego se ilibaterija treba kalibrirat, ili sam sistem trosi vise.
meni le na htc one x nakon prelaska na jelly bean mob prvih dana trosio malo vise struje, nebi znao tocno koliko, ali po feelingu oko 10-20%. Nakon par dana, biosam dojma da trosi kao i prije.
Mozes napunit mob do kraja, normalno ga koristit dok dodje baterija ispod 10% i oonda punit. Tako 2-3 puta i stvari ce sjest na svoje mjesto. Ne radi se o tome da bateriju treba kondicionirat (litij ionske nemaju memory efekt) nego da operativni sistem "dobi uvid" u bateriju
3alfa3:
A kad smo ve kod potrosnje baterije....
Prestao sam prckat po mobu. Dnevno mozda pola sata do sat poziva, 10tak minuta facebooka, toliko interneta, ekran mozda pola sata-sat upaljen. Mob na kraju dana pokaze stanje napunjenosti baterije preko 80%.
Danas sam usao u treci dan od punjenja i jos je preko 40%
Na ht one x sam mozda par puta u zivotu imao situaciju da nije bio punjen 2 dana. 3 dana ni u ludilu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju